Şekerbank'tan çiftçilere müjde! Finansman kolaylığı sunulacak...

Şekerbank çiftçilere, finansal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla stok finansmanı ve Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ürün bedeli kredisi olanaklarında kolaylık tanıyacak! İşte detaylar...

Güncelleme:

Şekerbank'ın açıklamasına göre banka, çiftçilere stok finansmanı ve TMO ürün bedeli kredisi gibi özel fırsatlar sunarak ürünlerini depolamak ve değerini korumak isteyen çiftçilere finansman sağlıyor. Stok finansmanı kredisi, ürün bedeli ödemelerini Şekerbank üzerinden alarak çiftçilerin finansman ihtiyaçlarını karşılarken, aynı zamanda ürünlerini değerlerine uygun bir şekilde satışa sunmalarına olanak tanıyor.

Ayrıca ürünlerini TMO'ya teslim eden çiftçilere de TMO ürün bedeli kredisi sunularak ek avantajlar sağlanıyor. Üreticiler ürün belgelerini Şekerbank'a teslim ederek TMO ödemelerini daha erken alabilecekler!

Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu, tarım sektörünün büyümesine katkıda bulunmak amacıyla çiftçilere özel çözümler sunduklarını belirterek, "Stok finansmanı ile değerlenmesi muhtemel tarımsal ürünlerini depolamak isteyen çiftçilerin, TMO ürün bedeli kredisi ile de ürününü TMO'ya teslim etmiş üreticilerin ürün bedeli gelene kadarki finansman ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Çiftçilerimize kredi ürünlerimiz ile hasatlarının bereketli olmasını diliyoruz." dedi.

Etiketler Tarım
Yorumlar
Kalan Karakter 800