Ramazan ayı boyunca yerel zincir marketlerde fiyat sabitleme ve indirim kararı

Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Başkanı Ömer Düzgün, ramazan ayı boyunca bir çok üründe fiyat sabitleme ve indirim kampanyası başlattıklarını duyurdu.

Güncelleme:

Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Başkanı Ömer Düzgün, yazılı bir açıklama yaparak ramazan ayı boyunca bir dizi üründe fiyat sabitleme ve indirim kampanyası başlattıklarını duyurdu.

Düzgün, 14 perakende derneğini çatısı altında bir araya getiren Türkiye genelinde 7 bin 700 şube bulunan federasyonun, tüketicilerin bütçelerine destek olmak amacıyla ramazan ayında yeni bir kampanya başlattığını belirtti.

Ramazan ayı süresince birçok üründe fiyatları sabitlediklerini vurgulayan Düzgün, "Türkiye genelinde 7 bin 700 yerel zincir market mağazamızla, vatandaşlarımızın bütçelerine katkı sağlamak ve ekonomik istikrara destek olmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya kararlıyız. Bu zorlu sürecin üstesinden ancak birlikte gelebiliriz. Marketlerimizde fiyat istikrarını sağlamak ve halkımızın huzurlu bir ramazan geçirmesini sağlamak önceliğimizdir" dedi.

7 bin 700 yerel markette fiyatlar sabitlendi

Ramazan ayı hazırlıkları kapsamında sektör temsilcileri ile görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden Düzgün, "7 bin 700 yerel zincir market mağazasında yüzlerce üründe fiyatları sabitledik. Vatandaşlarımız, bayram sonuna kadar her hafta özel olarak düzenlenecek kampanyalarla yüzlerce ürünü yüzde 25 daha uygun fiyata satın alabilecekler. Ramazan sonuna kadar bakliyattan yağa, çaydan şekere, undan makarnaya kadar birçok temel gıda ürünü daha uygun fiyatla ulaşılabilir olacak. Ayrıca gıda dışında atıştırmalık, temizlik, deterjan, bulaşık makinesi ürünleri, kağıt ürünlerinde de indirim yapacağız" şeklinde konuştu.

Düzgün, tüm üretici ve tedarikçilere kampanyaya destek olma çağrısında bulundu.

Etiketler market İndirim Ramazan
Yorumlar
Kalan Karakter 800