QNB Finansbank 1.500 TL ParaPuan kazanma fırsatı sunuyor!

Yapmış olduğu kampanyalarla her zaman ön planda olan QNB Finansbank yeni kampanyası ile yine tüm dikkatleri çekti. Müşterilerine 1500 TL ParaPuan kazanma fırsatı sunan QNB Finansbank’ın kampanya detayları işte sizlerle...

Güncelleme:

QNB Finansbank’ın resmi internet sitesi üzerinden yer alan duyuruya göre, 1-30 Haziran 2024 tarihleri arasında QNB Finansbank vadesiz hesap ya da CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ile otomatik fatura ödeme talimatı veren müşteriler, her bir talimat başına 500 TL, toplamda 1500 TL ParaPuan fırsatı sunacağı bilgisi yer alıyor.

QNB Finansbank’tan dev kampanya!

Banka, Haziran ayı boyunca geçerli olacak kampanyası dahilinde, otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerine her bir talimat başına 500 TL, toplamda 1500 TL ParaPuan kazanma fırsatı sunuyor. Yapmış olduğu kampanyalarla müşterilerinin dikkatini çeken QNB Finansbank’ın söz konusu kampanyası ile ilgili detaylar şu şekilde;

Banka, elektrik, su, doğalgaz gibi faturaları için otomatik ödeme talimatı vererek ödemeniz durumunda 1.500 TL ParaPuan fırsatı sunuyor. Söz konusu kampanya dahilinde yer alan avantajlardan yararlanmak isteyen kişiler ise kampanya katılımlarını 1-30 Haziran 2024 tarihleri arasında tamamlayabilir.

Kampanya dahilinde yer alan avantajlardan yararlanmak isteyen banka müşterileri, QNB Finansbank vadesiz hesap ya da CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ile her talimat için 500 TL, toplamda 1500 TL ParaPuan ödeme yapacak.

Kampanya Koşulları

QNB Finansbank’ın resmi web sitesi üzerinden yer alan kampanya detaylarına göre, kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin QNB Finansbank Mobil Uygulaması üzerinden müşteri olunması ve faturalarını otomatik fatura ödeme talimatınızı vererek yararlanabilir.

Kampanya dahilinde yer alan avantajlardan belirtilen tarihler arasında, CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ile QNB Finansbank vadesiz hesap aracılığıyla otomatik fatura ödeme talimatı veren banka müşterileri yararlanabilecek.

Her banka müşterisi, otomatik ödeme talimatı kampanyasından sadece bir defa yararlanabilir.

Kampanya koşulları ve kampanyaya katılım sağlamak için daha kapsamlı bilgileri, NB Finansbank’ın resmi internet üzerinden, QNB Finansbank şubesine giderek öğrenebileceği gibi bankanın mobil uygulaması üzerinden de söz konusu kampanya ile ilgili detaylara ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
Kalan Karakter 800