Prefabrik evlerden, ahşap evlere... Minimal Evler Fuarı Ankara'da başladı

Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı, Altınpark Anfa Expo-Center Fuar Merkezi'nde başladı.

Zirve Fuarcılık Şirketi tarafından düzenlenen etkinlikte, prefabrik evlerden tiny house'lara, kapsül evlerden ahşap konutlara, bungalovlardan bahçe mobilyalarına kadar geniş bir yelpazede ürünler ziyaretçilere tanıtılıyor. Fuar, bütçelerine uygun yatay mimari seçenekleri sunan minimal yaşam alanlarını keşfetmek isteyen ziyaretçiler için bir fırsat sunuyor.

Prefabrik evlerden, ahşap evlere... Minimal Evler Fuarı Ankara'da başladı resim: 0

Etkinlikte ayrıca sektörde öncü firmaların tanıtım stantları da yer alıyor. Zirve Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Çayır, pandemi ve deprem etkileriyle birlikte insanların normal hayata dönme sürecinde prefabrik evlere yönelme eğiliminde olduklarını belirtiyor. Türkiye genelindeki 62 firmayı bir araya getirerek, farklı bütçelere hitap eden ev seçeneklerini fuar kapsamında sunmayı amaçladıklarını ifade eden Çayır, her zevke ve ihtiyaca uygun evlerin sergilendiğini vurguluyor.

Prefabrik evlerden, ahşap evlere... Minimal Evler Fuarı Ankara'da başladı resim: 1

Ziyaretçilerin özellikle ilgi gösterdiği konular arasında, tamamen otomatik ve isteğe göre tasarlanabilen kapsül evler bulunuyor. Çayır, bu evlerin fiyatının tasarıma bağlı olarak 85 bin ila 100 bin Türk lirası arasında değişebildiğini belirtiyor. Fuarın 26 Kasım tarihinde sona ereceği bilgisini de paylaşan Çayır, etkinliğin ev alım sürecinde karar verme aşamasında olan ziyaretçiler için önemli bir bilgi kaynağı olacağını düşünüyor.

Prefabrik evlerden, ahşap evlere... Minimal Evler Fuarı Ankara'da başladı resim: 2
 
 
 

Etiketler Ankara
Yorumlar
Kalan Karakter 800