Perakende devinden yapay zeka hamlesi: Alışveriş asistanıyla yeni deneyimler

Perakende devi Walmart, yeni üretken yapay zeka araçlarını denetliyor. Yeni alışveriş asistanı, müşterilerin belirli soruları yanıtlayabilmeleri, kişiselleştirilmiş ürün önerileri sunabilmeleri gibi konularda, daha etkileşimli ve sohbete dayalı bir deneyim yaşamalarına imkan sağlayacak.

Güncelleme:

Walmart, parti planlamanıza veya bir alanı dekore etmenize yardımcı olabilecek yeni üretken yapay zeka araçlarını deniyor.

Önümüzdeki haftalarda kullanıma sunulacak yeni alışveriş asistanı, müşterilerin belirli soruları yanıtlayabilmeleri, kişiselleştirilmiş ürün önerileri sunabilmeleri ve belirli bir ürün hakkında ayrıntılı bilgi paylaşabilmeleri sayesinde daha etkileşimli ve sohbete dayalı bir deneyim yaşamalarına olanak tanıyacak.

Perakende devinden yapay zeka hamlesi: Alışveriş asistanıyla yeni deneyimler resim: 0

Yapay zeka her aşamada kullanılacak

Perakende devinin alışveriş yapanlara arama ve keşfetme aşamasından satın alma işlemine kadar alışveriş deneyiminin tüm aşamalarında yardımcı olmak için üretken yapay zeka ile nasıl deneyler yaptığını anlattı. Gelecek üç özellik arasında bir alışveriş asistanı, üretken yapay zeka destekli arama ve bir iç tasarım özelliği yer alıyor.

Walmart, bu özellikleri geliştirmek için hangi yapay zeka modellerini kullandığını paylaşmayı reddetti ancak çeşitli farklı harici modeller kullandığını ve bunların zaman içinde değişebileceğini söyledi. Benzer şekilde, kullanıcılar yakında belirli soruları doğrudan arama çubuğuna girebilecekler.

Etiketler Perakende Yapay Zeka
Yorumlar
Kalan Karakter 800