Peak Games'in sahibi Zynga satıldı

Rekabet Kurulu, oyun şirketi Peak Games'in sahibi Zynga'nın devrine izin verdi.

 Rekabet Kurulu, oyun şirketi Peak Games'in sahibi Zynga Inc.'nin tek kontrolünün Take-Two Interactive Software, Inc. tarafından devralınması işlemine izin verdi.

Rekabet Kurulu'nun internet sitesinden yapılan duyurulara göre, CampusLogic Holdings, Inc'in dolaylı ortak kontrolünün Blackstone Inc. ve Vista Equity Partners Management, LLC tarafından devralınması işlemi onaylandı.

US Ecology, Inc'nin tek kontrolünün Republic Services, Inc. tarafından devralınması işlemine izin verildi. Lyksor Kimya AŞ'nin tek kontrolünün Kalekim Kimyevi Maddeler San. ve Tic. AŞ tarafından devralınması uygun bulundu.

 West Connex'in ortak kontrolünün Sydney Transport Partners konsorsiyumu aracılığıyla Caisse de dépôt et placement du Québec tarafından devralınması işlemine izin verildi.

'Türkiye oyun sektöründen büyük pay alabilir'Playstige Interactive Kurucusu ve Kreatif Direktörü Barış Tarımcıoğlu, ‘’Dünya genelinde bir marka oluşturmak ve küresel ekosistemde rekabet edebilmek için 60 milyar dolarlık hacme sahip video oyun endüstrisine eğilmek, Türkiye’nin oyun sektöründen daha büyük bir pay almasını sağlayacaktır’’ dedi.

 

Etiketler Haber rekabet kurulu
Yorumlar
Kalan Karakter 800