Patili NFT’ler mamaya dönüşecek!

OpenSea platformu üzerinden satışa çıkarılan NFT’lerden elde edilecek gelir, sokak hayvanları için yürütülecek projelere aktarılacak.

 Sokak hayvanlarının klinik bakımı ve beslenmesi için faaliyet yürten Pet’N Play, patili dostları NFT dünyasına taşıdı. OpenSea platformu üzerinden satışa çıkarılan NFT’lerden elde edilecek gelir, sokak hayvanları için yürütülecek projelere aktarılacak.

DİJİTAL DÜNYADA

2018 yılından bu yana çocuklara sokak hayvanları konusunda sorumluluk aşılamak ve sokak hayvanlarının klinik ihtiyaçlarına yönelik sosyal sorumluluk projesi olarak markalaşan Pet'N Play, günümüz dijital dünyasında NFT koleksiyonu ile yerini aldı.

GELİRDEN BAĞIŞ YAPILACAK

Türkiye'nin en kapsamlı blockchain ve NFT projesini geliştirmekte olan PNLBASE firması tarafından karakter çizimleri yapılan ve blockchain işlemleri gerçekleştirilen özel koleksiyonu ile Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde NFT dünyasına merhaba diyen Pet'N Play ekibi, NFT gelirinden belli bir yüzdeyi sokak hayvanlarının klinik ihtiyaçları için Dayanışma ve Hayvan Hakları Federasyonu'na bağışlayacak.

Aynı zamanda kitaplaşacak olan sokak hayvanları ailesinden oluşan karakterlerle, 144 benzersiz özellik ile 700.000 + varyasyon arasından algoritmik olarak 1.000 adet üretilen sosyal sorumluluk projesi, NFT koleksiyonuna OpenSea platformu üzerinden ulaşılabilecek.

Yorumlar
Kalan Karakter 800