Özgür Demirtaş'tan ülke sevgisi mesajı!

Özgür Demirtaş, kendi X hesabında desteğini unutmayan depremzedenin mesajını ve hediyesini paylaştı.

Güncelleme:

   Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Özgür Demirtaş, bir depremzedenin kendisine gönderdi notu ve paketi X hesabından paylaştı. 6 Şubat'ta açılan yaraları sarmak için çabalayan Demirtaş, ülke insanının sıcakkanlılığına dikkat çekti.

   Ülkesini çok sevdğini belirten Özgür Demirtaş, "Ülkemi çok seviyorum. Serkan bey bunları Malatya’dan göndermiş. 'Depremde yaptıklarınızdan ötürü sizi çok seviyoruz' diye de not eklemiş.. Başka hiçbir ülkede böyle sıcakkanlılık yoktur" ifadelerini kullandı.

   Demirtaş'ın gönderisinin altına yapılan bazı yorumlar ise şu şekilde:

   Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden 1998 yılında mezun olan Özgür Demirtaş, Boston College'da finans alanında doktorasını yaptı. Baruch College'da 2003 yılında yardımcı doçent olarak çalışmaya başlayan Demirtaş, 2 sene sonra tüm ana bilim dalları ve fakülteler arasında en iyi öğretim üyesi seçilerek Üstün Öğretim Madalyası kazandı. ABD, İngiltere, Kanada ve İskoçya'da 2010'da 10 milyonu aşkın öğrenci arasında yapılan değerlendirme sonucunda 1 milyon profesör arasında ilk 20'de yer aldı. 2012 yılında ABD'deki işinden ayrılan Özgür Demirtaş, Sabancı Üniversitesi'nde Finans Kürsüsü Başkanı olarak görev yapmaya başladı. Demirtaş, birçok büyük şirket ve holding için danışmanlık yapmayı sürdürmektedir.

Etiketler Özgür Demirtaş
Yorumlar
Kalan Karakter 800