Özgür Demirtaş'ın takipçilerine önerdiği para yönetimi uygulaması!

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerine finansal okuryazarlık konusunda uygulama önerisinde bulundu. İşte, Özgür Demirtaş'ın önerdiği uygulama hakkında bilinmesi gerekenler...

Güncelleme:

Prof. Dr. Özgür Demirtaş Twitter'ın ekonomi alanında en çok takip edilen, konuşulan ve sevilen  isimlerinden biri! Attığı tweetler ile sık sık gündemde olan akademisyen Özgür Demirtaş, takipçileriyle Özlem Denizmen'in ''Monay'' uygulamasını paylaştı.

 Özgür Demirtaş'ın takipçilerine önerdiği para yönetimi uygulaması! resim: 0

Özgür Demirtaş'ın tweetinde yer alan Monay uygulaması, kullanıcılarına birçok avantaj sağlamakta! Monay Dünyası'nda belirli davranışları alışkanlık haline getirerek finansal iyilik haline ulaşırsınız. Monay, 'Nasıl birikim yapılır' ya da 'Para yönetimi nasıl yapılır' gibi sorulara, Monay Yolculukları, Monay Para Uzmanı ve pek çok yeni özelliğiyle yanıt verir.

Bütün bunlar için tek yapmanız gereken tıklayarak Monay’ı ücretsiz indirmek!

Monay Nedir?
 

Artık geliriniharcamalarınıborçlarını ve finansal hedeflerini Monay ile kolaylıkla yönetebilirsin. Tek yapman gereken uygulamayı indirmek ve Monay'ın sana özel avantajlarını keşfetmek

Monay'ın içerisinde yer alan yapay zeka ile sohbet edebilir, finansal konularda bilinçlenebilirsin. Ayrıca yaptığın harcamaları kolayca not alabilir ve listeleyebilirsin. Örneğin “50 TL domates” gibi ifadelerle hızlıca harcamalarınızı mutfak kategorisine kaydedebilirsin. Yapay zeka sayesinde, harcamaların otomatik olarak kategorilendirilir ve takibini yapman çok daha kolay hale gelir.

Monay, harcamanı kaydettikten sonra bunun bir İstek mi yoksa İhtiyaç  olduğunu sorar. Bu sayede ay sonu dönüp baktığınızda bütçenizin ne kadarı ihtiyaçlarına, ne kadarı zaaf harcamalarına gitmiş kolayca görebilirsin. Harcamalarını 'istek' veya 'ihtiyaç' diye ayırarak bütçeni daha etkin bir şekilde yönetebilirsin.

Özgür Demirtaş'ın takipçilerine önerdiği para yönetimi uygulaması! resim: 1

Tüm alışverişlerinizde kullanabileceğin Monay Kart çıktı! Ön ödemeli Monay Kart ile anlaşmalı yerlerden yaptığın alışverişlerinde anında nakit iade (cashback) kazanırsın.

Monay içerisinde bulunan para uzmanları ile online görüşme yaparak finansal planlama yapabilirsin. Üstelik şu an ücretsiz!

Monay içerisinde sohbet şeklinde ilerleyen öğretici yolculuklara sahip. Bu yolculuklar ile kredi kartı kullanımı, yatırım, borsa, finans gibi konularda kendini geliştirebilirsin.

Monay uygulaması üzerinden haftalık gerçekleşen online oturumlar ile  Prof. Dr. Emre AlkınProf. Dr. Sinan CananDr. Özgür Bolat ve daha birçok uzmana sorularını direkt olarak sorabilirsin.

Yorumlar
Kalan Karakter 800
Yıldız Aslan
Konu hak bilgi