Özgür Demirtaş, abonelerine fonlar aracılığı ile gayrimenkul yatırımı açıklayacağını duyurdu

Özgür Demirtaş, yarın (26 Mart Pazartesi) abonelerine fonlar aracılığı ile gayrimenkul yatırımını anlatacağını açıkladı.

Güncelleme:

   Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Özgür Demirtaş, abonelerine Yirminci Haftalık Analizi yayınlayacağını duyurdu. Fonlar aracılığı ile gayrimenkul yatırımını anlatacağını açıklayan Demirtaş, gelen soruları da yanıtlayacağını belirtti.

   Kullanıcıların ilgisini toplayan paylaşımda Özgür Demirtaş, "Pazartesi günü, Abone olanlar için, Yirminci Haftalık Analizi yayınlayacağım. Bu analizde Fonlar aracılığı ile GAYRİMENKUL yatırımı konusunu anlatacağım. Ardından soruları yanıtlayacağım" ifadelerini kullandı.

   Gönderinin altına yapılan yorumlar ise dikkat çekti.

Özgür Demirtaş kimdir?

   Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden 1998 yılında mezun olan Özgür Demirtaş, Boston College'da finans alanında doktorasını yaptı. Baruch College'da 2003 yılında yardımcı doçent olarak çalışmaya başlayan Demirtaş, 2 sene sonra tüm ana bilim dalları ve fakülteler arasında en iyi öğretim üyesi seçilerek Üstün Öğretim Madalyası kazandı. ABD, İngiltere, Kanada ve İskoçya'da 2010'da 10 milyonu aşkın öğrenci arasında yapılan değerlendirme sonucunda 1 milyon profesör arasında ilk 20'de yer aldı. 2012 yılında ABD'deki işinden ayrılan Özgür Demirtaş, Sabancı Üniversitesi'nde Finans Kürsüsü Başkanı olarak görev yapmaya başladı. Demirtaş, birçok büyük şirket ve holding için danışmanlık yapmayı sürdürmektedir.

Etiketler Özgür Demirtaş
Yorumlar
Kalan Karakter 800