Netflix ilk restoranı açıyor! Şefler ile yüz yüze deneyim

Netflix, dijital yayın ve mobil oyundan sonra yemek sektörüne de adım atıyor. İlk restoran ABD‘nin Los Angeles kentinde açılacak ve adı Netflix Bites olacak

Netflix, ilk restoranın ABD‘nin Los Angeles kentinde açılacağını ve adının Netflix Bites olacağını duyurdu.

Restoranda, platformdaki Chef’s Table, Nailed It! ve Demir Şef: Efsaneler Yarışıyor (Iron Chef: Quest for an Iron Legend) gibi programlarda yer alan ünlü şefler yemeklerini müşterilerin beğenisine sunacak.

Netflix Bites, Los Angeles'ta 115 S. Fairfax Ave adresindeki Short Stories Hotel'de yer alıyor. Haftanın yedi günü 5-10 saatleri arasında açık olacak ve Cumartesi ile Pazar günleri de 10:00 - 14:00 saatleri arasında 'brunch' servisi yapılacak.

30 Haziran’da açılacak bu restoran, iki hafta boyunca misafirlerini ağırlayacak.

‘Yüz yüze deneyim yaratıyoruz’

Netflix Tüketici Ürünleri Başkan Yardımcısı Josh Simon, “Netflix'in zaten belgesellerden yarışma programlarına kadar sevilen yemek programlarının adresi. Netflix Bites ile hayranların kendilerini en sevdikleri yemek programlarına kaptırabilecekleri yüz yüze bir deneyim yaratıyoruz. Bu vizyonu hayata geçirecek ve lezzetli menülerinden bir dizi sergileyecek bu inanılmaz şeflerle iş birliği yapmaktan heyecan duyuyoruz" dedi.

Etiketler Netflix
Yorumlar
Kalan Karakter 800