Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

7 Ocak tarihli hava durumu raporu, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklandı. Sarı kodlu uyarılar, İzmir, Aydın, Muğla, Manisa, Çanakkale, Balıkesir'in batısı, Edirne, Kırklareli, Antalya, Isparta ve Burdur illerinde kuvvetli yağışların beklendiği konusunda yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava beklenmektedir. Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Mersin, Yozgat, Kırşehir, Çorum ve Amasya çevrelerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. 

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı resim: 0

Özellikle İzmir, Aydın, Muğla, Manisa, Çanakkale, Balıkesir'in batısı, Edirne, Kırklareli, Antalya, Isparta çevreleri ve Burdur'un doğusunda yağışların kuvvetli olması öngörülüyor. Batı kesimlerde rüzgarın güney ve güneybatı yönlerinden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Ayrıca, sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis olabileceği belirtildi. 

Etiketler yağış meteoroloji
Yorumlar
Kalan Karakter 800