Menü seçimi karakter hakkında ipuçları veriyor

İngiliz görgü uzmanı Jo Bryant, iyi bir randevunun tamamen dengeyle ilgili olduğunu söylüyor. Bryant, ilk buluşmada menü seçiminin karakter hakkında ipuçları taşıdığını açıkladı.

1 8 YEMEK SEÇİMİ ÇOK ŞEY ANLATIYOR
YEMEK SEÇİMİ ÇOK ŞEY ANLATIYOR

Görgü kuralları uzmanı Jo Bryant, ilk buluşma yemek seçimlerinin gerçekten ne anlama geldiğini ortaya koydu. Brynat, ilk buluşmada spagetti ısmarlarsanız bencilsiniz. İlk buluşmada hamburger ve patates kızartması seçen cesur olduğun söyledi. Gelin birlikte bakalım...

2 8 MAKARNA
MAKARNA

Penne siparişi zarafet ve ince düşünce belirtisi. Yemesi kolay bir seçim, ilgiyi karşıdaki kişiye yoğunlaştırma isteğini gösteriyor. Makarna sipariş eden kadın flört uzmanıdır. Sadece çatalla yiyebileceği bir şey seçerek, randevusunu tanımaya odaklanabilir. Geleneksel ve kontrollü olabilir, ama sinirli değildir.

3 8 SALATA
SALATA

Lezzetli seçeneklerden oluşan bir menüden seçildiğinde oldukça tutkusuz bir seçim olarak görülür. Salataları zarif bir şekilde yemek de zordur. Keyifsiz bir yemek olarak bilinir. Tutkusuz biri izlenimi verir.

4 8 HAMBURGER
HAMBURGER

Özgüvenli ve umarsız biri olmanın göstergesi. Eğer karşıdaki kişi çatal-bıçak ile yenecek bir seçim yaptıysa uyumsuz bir izlenim yaratır.

5 8 İKİ FARKLI BAŞLANGIÇ
İKİ FARKLI BAŞLANGIÇ

Ana yemek öncesi iki farklı başlangıç siparişi vermek bencillik işareti. Buluşmadan çok yemeğe önem verildiği mesajı verir. Açıkça bağımsızsınız ama aynı zamanda potansiyel olarak oldukça istekli veya bencilsiniz.

6 8 DENİZ MAHSULLERİ
DENİZ MAHSULLERİ

Kabuklu deniz mahsulleri, sofistike bir tercih ancak buluştuğunuz kişinin de sevdiğinden emin olun. Ellerinizle yemenizden hoşlanmayabilir. Istakoz hakkında bir uyarı; ilk buluşmada gösterişli bir şekilde pahalı bir şey seçmemek en iyisidir.

7 8 PAYLAŞMAK
PAYLAŞMAK

 Yemeği paylaşmak, kolay anlaşmanın işareti. Bir paylaşım tabağı aynı zamanda ne sipariş edeceğiniz üzerindeki baskıyı azaltır ve istemiyorsanız çok fazla yemek zorunda kalmayacağınız anlamına gelir.

8 8 ET YEMEĞİ
ET YEMEĞİ

Provokatör. Bu, randevunuz vejetaryen veya vegan ise ne yapmanız gerektiği sorusunu da gündeme getiriyor. Görgü kuralları gereği çok gösterişli etli bir şey sipariş etmeyin.

Etiketler Haber karakter
Yorumlar
Kalan Karakter 800