Kuaförler yine 7 gün açık

Berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftanın bir günü kapalı olması uygulaması 1 Ocak 2023'ten itibaren geçerli olacaktı. Uygulama yine ertelendi.

Berber, kuaför ve güzellik salonlarının 1 Ekim'den itibaren haftanın bir günü kapalı olması uygulamasını 1 Ocak 2023'e erteleyen Ticaret Bakanlığı, söz konusu uygulamayı bir kez daha erteledi. Uygulamanın 1 Temmuz 2023'e ertelendiği kaydedildi.

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, Ticaret Bakanlığı ile yaptığı görüşmelerde 1 Ocak'ta başlaması öngörülen berber, berber ve güzellik salonlarının bir günlük tatil uygulamasının ertelendiği bilgisini aldığını söyledi.

 1 TEMMUZ 2023' ERTELENDİ

Özgener, İZTO'nun çok amaçlı salonunda yapılan meclis toplantısındaki konuşmasında kuaför berber ve güzellik salonlarının haftada 1 gün kapalı kalma kararına ilişkin itirazlarını daha önce birçok kez dile getirdiklerini kaydederek, "Bugün Ticaret Bakanlığı ile yaptığım görüşme neticesinde Ticaret Bakanlığımızın 1 Ocak itibarıyla uygulamaya alacağını açıkladığı bu kararın 1 Temmuz 2023'e ertelendiği bilgisini aldım" ifadelerini kullandı.

Yeni yılda hangi düzenlemeler yürürlüğe girecek?Yeni yılda hangi düzenlemeler yürürlüğe girecek?1 Ocak'tan itibaren vatandaşı, esnafı ve reel sektörü ilgilendiren birçok düzenleme yürürlüğe konulacak. İşte yürürlüğe girecek düzenlemeler...

 

Etiketler Tatil kuaför
Yorumlar
Kalan Karakter 800