Kim Kardashian para basıyor;Skims'in değeri 4 milyar dolara ulaştı

The New York Times gazetesinin haberine göre Kim Kardashian'ın Skims adlı giyim markasının değeri son yatırımlarla birlikte 4 milyar dolara ulaştı.

Gizem Kurtul Gizem Kurtul gizem@paradurumu.tv

Skims, Wellington Management'in liderliğindeki son yatırım toplama turunda   270 milyon dolar daha topladı. 2022'de Skims'in değeri 3,2 milyar dolardı, bu son finansman turuyla Kardashian'ın servetine 500 milyon dolar daha eklendi. Forbes'in Amerika'nın En Zengin Kadın Ünlüleri listesinde Kim, üçüncü sırada bulunuyor.

Kardiashan’ın giyim markası Skims hızlı büyüyor
Kardiashan’ın giyim markası Skims hızlı büyüyor

2019'da kurulan Skims, başlangıçta online  olarak piyasaya girdi.. Ancak, şirket zamanla ürün yelpazesini genişletti. Marka, mayo ve salon kıyafetlerini de kolleksiyonuna ekledi. Skims yakın zamanda mağazalarında erkek giyim ürünleri de satmak için hazırlıklar yapıyor.  2023'te Skims'in satışlarının 750 milyon dolara ulaşması bekleniyor.

KKW Beauty'den SKKN'ye
KKW Beauty'den SKKN'ye

2017'de kurulan makyaj ve parfüm markası KKW Beauty, Kim'in güzellik endüstrisindeki başka bir başarısı. 2020'de Kim, KKW Beauty'nin %20'sini 200 milyon dolara  sattı. 2021'de KKW Beauty kapandı ve Kim, 2022'de SKKN by Kim adlı lüks cilt bakım markasını lansmanını yaptı.

Kardashian'ın diğer yatırımları
Kardashian'ın diğer yatırımları

2022'de Kim, Jay Sammons ile birlikte özel sermaye şirketi SKKY Partners'ı kurdu. Firma, tüketici ve medya sektörlerine odaklanarak yatırımlarını sürdürmeyi planlıyor.

Kim Kardashian realite TV şovu
Kim Kardashian realite TV şovu

Kim, "Keeping Up With the Kardashians" adlı realite TV şovuyla tanındı. Şov, 20 sezondur yayınlanıyor. 

Instagram'da 363 milyon takipçisi bulunan Kim, her sponsorlu gönderisi için 300.000 ila 1 milyon dolar arasında kazanıyor.

Etiketler Kim Kardashian
Yorumlar
Kalan Karakter 800