Kasım ayında en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu!

Aylık olarak en yüksek oranda reel getiri hesabı Kasım ayında da yapıldı. Buna göre Kasım ayında en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu.

Güncelleme:

Aylık olarak en yüksek oranda reel getiri hesabı Kasım ayında da yapıldı. Buna göre Kasım ayında en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu. Özellikle TÜFE indirgemesi ile birlikte yapılan hesaplamalarda altın Kasım ayında en çok kazandıran yatırım aracı olmayı başardı.

Finansal yatırım araçları aylık ve yıllık olarak sürekli bir şekilde değerlendirilmektedir. Son dönemde ülkemizde görülen enflasyon oranları da insanların yatırım araçlarına yönelmesine neden olmaktadır. İşte bu noktada ise karşımıza çıkan hangi yatırım aracı en karlı sorusu aydan aya değişebilmektedir. Yapılan analizlerle birlikte Kasım ayında ise bu sorunun cevabının altın olduğu görülmektedir. Altın, kasım ayında TÜFE indirgemesinden sonra %2 ile en çok kazandıran yatırım aracı olmayı başarmıştır.

Kasım ayının en çok getiri altında

Kasım ayı itibariyle en çok getiri sağlayan yatırım aracı altın oldu. Buna göre altın yatırımcısına kazandırmaya devam ederken insanların da giderek yastık altı altınları daha fazla yaptırdığı görülüyor. Altının yatırımları kapsamında ise normal külçe ve gram altın gibi işçiliği olmayan ürünlerin tercih edilmesi alım ve satım arasındaki makas farkını en aza indirgiyor. Bu nedenle altın alırken işçilik fiyatlarına dikkat edilmesi en büyük faktör olarak karşımıza çıkıyor.

Etiketler Altın Yatırım
Yorumlar
Kalan Karakter 800