Kara Kuvvetleri ve Belediye Bünyesine Personel Alınacak!

İŞKUR aracılığıyla, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne ve Kara Kuvvetleri Tatbikat Merkezi Komutanlığı bünyesindeki gazino müdürlüğü personel alımı yapılacağı duyuruldu. İşte sizlerle başvuru koşulları ile ilgili bilgiler...

Güncelleme:

Makam şoförü alımı yapılacak!

İŞKUR aracılığıyla yayınlanan ilana göre, Erzurum Büyükşehir Belediyesi bünyesine Makam Şoförü alımı yapılacağı bilgisine ulaşıldı. Yayınlanan ilana göre başvuru koşulları şu şekilde;

  • Adayların, profesyonel sürüş teknikleri, protokol karşılama, gece sürüşü, güvenli ve defansif sürüş, ileri sürüş, uykusuzluk ve yorgunlukla mücadele, VIP makam şoförü teknikleri gibi konularla ilgili katılım belgelerine sahip olması ve D sınıfı ehliyet sahibi olması gerekmektedir.
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış veya muaf olması aranan şartlar arasındadır.
  • Makam şoförü alımı için başvuru yapacak adaylar, belgelerini (12 Haziran 2024 mesai bitimine) kadar teslim etmesi gerekmektedir.
  • Söz konusu belgeler, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı’na teslim edilmesi gerekmektedir.
  • Başvurular online alınacak olup, posta ya da elektronik yollarla gönderilen belgeler kabul edilmeyecek.
  • İş İlan numarası: 00008347652

Personel alımı ile ilgili daha kapsamlı bilgilere https://esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kışla Gazinosunda Temizlik ve Kat Hizmetleri Personeli Alımı Yapılacak!

İŞKUR aracılığıyla yayınlanan ilana göre, Kara Kuvvetleri Tatbikat Merkezi Komutanlığı Kışla Gazinosunda kat ve idari kısımlarda temizlik ve kat hizmetleri işlerini yürütecek personel alımı yapılacağı bilgisine ulaşıldı. Yayınlanan ilana göre personel alımları için başvuru şartları şu şekilde;

  • Adayların, Kamu kurumları, hastaneler, okullar, yurtlar ya da Kültür ve Turizm Bakanlığı denetimindeki otellerde en az 6 ay deneyim sahibi olması ve aynı zamanda da, kamu kurumlarından disiplinsizlik yahut ahlaki nedenlerle çıkarılmamış olması gerekmektedir.
  • Ayrıca, Adli sicil kaydı bulunmaması, taksirli suçlar hariç diğer suçlardan devam eden bir davası olmaması, İcra takibinin olmaması, Güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç alınması gerekmektedir.
  • Tüm bunlara ek olarak, görevini yapmasına engel teşkil edebilecek bedensel engeli bulunmaması ve Milli Savunma Bakanlığına bağlı birimlerde çalışırken işten çıkarılmamış olması gibi şartlar talep edilecektir.
  • İş ilan numarası: 00008346870

Personel alımı ile ilgili daha kapsamlı bilgilere https://esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
Kalan Karakter 800