İstanbul'dan Bratislava'ya ilk sefer yapıldı

Pegasus Havayolları, 15 Mayıs itibarıyla İstanbul Sabiha Gökçen'den Slovakya'nın başkenti Bratislava'ya ilk kez yeni uluslararası seferlere başladı.

Güncelleme:

Yeni rotayla birlikte, Pegasus Havayolları 2024 yılında başlattığı altıncı yeni uluslararası hattını kazandı. Daha önce Zagreb (ZAG) Hırvatistan, Sfenks (SPX) Mısır, Aktau (SCO) Kazakistan, Sofya (SOF) Bulgaristan ve Kişinev (RMO) Moldova'dan başlayan seferlerin ardından artık Bratislava da bu ağa katıldı.

Haftada iki kez, çarşamba ve pazar günleri, İstanbul Sabiha Gökçen (SAW) ile Bratislava (BTS) arasında uçuşlar gerçekleştirilecek. Bu, Orta Avrupa'nın kalbine kolay ulaşım sağlayarak seyahat etmeyi daha da kolaylaştırıyor. Bratislava, Tuna Nehri ve Morava Nehri kıyılarında yer alır ve Avusturya ve Macaristan'a komşu tek başkenttir. Bu nedenle Avusturya, Bulgar, Hırvat, Çek, Alman, Macar ve Yahudi kültürlerinin izlerini taşır.

Bu yeni hattın, yılın geri kalanında İstanbul Sabiha Gökçen'e 23 bin uluslararası yolcu getirmesi bekleniyor. Bu da havalimanının toplamda 53 ülkede 40 iç hat ve 122 dış hat noktasına hizmet vereceği anlamına geliyor. İstanbul Sabiha Gökçen, 2024'ün başından itibaren yolcu sayısını sürekli artırmaya devam ediyor.
 
 
 
 
 

Yorumlar
Kalan Karakter 800