İstanbul Teknik Üniversitesi büro personeli alım ilanı yayınladı!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) bünyesine büro personeli alımı yapacağı bilgisi verildi. “İTÜ personel alımları için başvuru şartları neler? Başvuru işlemleri nereye ve nasıl yapılabilir?” gibi sorunlarınız yanıtları ve daha fazlası işte sizlerle...

Güncelleme:

İTÜ personel alımları için başvuru şartları neler?

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) bünyesine katılarak istihdam sağlamak isteyen adaylardan büro personeli alımları için talep edilecek başvuru şartlar şu şekilde yer alıyor;

İTÜ bünyesine katılarak istihdam sağlamak isteyen adayların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen koşulları taşıması aranan şartlar arasındadır. Bu duruma göre adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması aranan şartlar arasındadır.

Adayların, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucun olumlu sonuçlanması ve herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik yahut yaşlılık aylığı almıyor olması gerekmektedir.

Erkek adayların, askerlik çağına gelmemiş ya da askerlik çağına gelmiş ise askerlik hizmetini yapmış yahut muaf/erteletmiş /yedek sınıfa geçirilmiş olması aranan şartlar arasındadır.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) bünyesine katılarak istihdam sağlamak isteyen adayların, 657 sayılı Kanunun 53’üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydıyla, görevini devamlı yapmasına engel teşkil edebilecek, vücut ya da akıl hastalığı ile özürlü olmaması aranan şartlar arasındadır.

Tüm bunlara ek olarak, adayların, 2022 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olması ve 2022 KPSS P3 puanına sahip olması gerekmektedir.

Personel alımları için başvuru işlemleri nereye yapılabilir?

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) bünyesine 1 (bir) Büro Personeli alımı yapılacak. Büro personeli alımları için adaylardan talep edilecek nitelikler şu şekilde;

Acil Yardım ve Afet Yönetimi lisans programından mezun olması aranan şartlar arasındadır.

2022 KPSS P3 puan türünden 55 ve üzeri puan almış olması ve İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikasına sahip olması gerekmektedir.

Görevini devamlı suretle yapmasına engel teşkil edebilecek herhangi bir sağlık sorunun bulunmaması gibi şartlar talep edilecektir.

Yukarıda belirtilen başvuru şartlarını taşıyan adaylar, başvurularını en geç 22 Mayıs tarihine kadar https://pdb.itu.edu.tr/ adresi aracılığıyla tamamlamış olması gerekmektedir.

Yorumlar
Kalan Karakter 800