İş Bankası Personel Alımı Yapacak! Son başvuru tarihine dikkat!

İş Bankası bünyesine farklı kadrolarda personel alımı yapılacağını duyurdu. Peki personel alımları hangi kadrolarda yapılacak? Personel alımları için başvuru şartları neler? Detaylar işte sizlerle....

Güncelleme:

Personel Alımları Hangi Kadrolarda Yapılacak?

Türkiye İş Bankası tarafından yayınlanan duyuruya göre personel alımları aşağıda belirtilen meslek grupları dahilinde yapılacak;

Elektrik Mühendisi – Makine Mühendisi:

  • Üniversitelerin Elektrik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği bölümlerinden en geç 30.06.2022 itibarıyla mezun olması ve İyi derecede ofis programlarını ve AutoCAD programını kullanabilmesi gerekmektedir.
  • İlan için son başvuru tarihi ise 10 Haziran 2024.

K.K.T.C. Avukat:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, Hukuk Fakültesi mezunu olmak (10.06.2023 tarihi ve öncesi), avukatlık ruhsatına sahip olmak ve K.K.T.C. Barosu’na kayıtlı olması ve 10.06.2024 tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olması (10 Haziran 1994 ve sonrasında doğanlar başvurabilecektir.) gibi şartları talep edilecektir.
  • İlan için son başvuru tarihi 10 Haziran 2024

Adana İnşaat Teknikeri/Teknisyeni Alımı:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, Yüksekokulların ya da meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun (tercihen Yapı Denetimi, İnşaat Teknolojisi Bölümleri, İnşaat Teknikerliği/Teknisyenliği Bölümü) olması, en az 2 yıl tecrübeli, Autocad, Ms Office programlarını kullanabilmesi, Proje okuyabilmesi gerekmektedir.
  • İlan için son başvuru tarihi 10 Haziran 2024

Siber Güvenlik Uzmanı:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, Üniversitelerin 4 yıllık eğitim verilen Mühendislik, İstatistik, Aktüerya, Ekonometri, Matematik, Bilişim ve Enformatik alanlarındaki bölümlerden mezun olması ve Bilgi güvenliği, veri güvenliği, siber istihbarat, siber tehdit avı, sızma testleri ve zafiyet tespiti gibi alanlarda en az 3 yıl deneyimli (31.12.2021 ve öncesi mezun olanlar dikkate alınacaktır.) olması gibi şartlar talep edilecektir.
  • İlan için son başvuru tarihi 15 Haziran 2024

Personel Alımları Nereye ve Nasıl Yapılabilir

İş Bankası bünyesine katılarak istihdam sağlamak isteyen adaylar iş başvurularını İlan detaylarında belirtilen tarihe kadar, https://ik.isbank.com.tr/ yapabilir. Ayrıca personel alımları ile ilgili daha kapsamlı bilgileri aynı link üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

Yorumlar
Kalan Karakter 800