iPhone 14'ün görünümü ortaya çıktı

Apple’ın Eylül ayında tanıtması beklenen iPhone 14 ailesinin tasarım detayları açığa çıktı. Çizimlere bakıldığında, iPhone 14 ile iPhone 13'ün büyük oranda aynı görünecek.

ABD merkezli teknoloji devi Apple, muhtemelen eylül ayında büyük bir lansman gerçekleştirecek. Bu lansmanda tahmin edilebileceği gibi iPhone 14 ailesi görücüye çıkacak. iPhone 13 ile kıyaslandığında daha güçlü bir işlemci ve bu işlemcinin beraberinde getireceği yepyeni özelliklere sahip olacak.

iPhone 14 lansmanına daha altı ay olsa da iddialar üzerinden üzerinden hareket eden bazı tasarımcılar ise iPhone 14 için teknik çizim oluşturmayı başardı. Ancak iPhone 14 bekleyen teknoloji tutkunlarının büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağı belirtiliyor.

iPhone 14'ün görünümü ortaya çıktı resim: 0

Teknik çizimlere bakıldığında, iPhone 14 ile iPhone 13'ün ön taraftan tam anlamıyla aynı olduğu görülüyor. Çentik yapısı ve butonlar, önceki nesiller ile aynı. Sektör kaynaklarına göre iPhone 14 ailesinin ekran seçenekleri ile iPhone 13 ailesinin ekran boyutu seçenekleri de aynı olacak.
iPhone 14'ün arka kısım çizimlerine bakıldığında da iPhone 13 ile benzerlik görülüyor. Ancak sektör kaynaklarına göre Eylül 2022'de görücüye çıkacak telefon, iPhone 13'e göre daha kalın bir kamera çerçevesi ile gelecek.

Yorumlar
Kalan Karakter 800