Hangi burca sahip olan erkekler kadınlarına daha çok değer veriyor? O burca dikkat!

Her kadın sevmek ve sevilmek ister. Ancak bunu hak ettiğini düşündüğü kişide yaşamak ister. Peki, kadınlara kraliçe gibi davranan erkekler hangileri? Bu erkekler hangi burca sahip?

Güncelleme:

Eş ve partner seçimi son derece önemli. Kadınlar için hayat memat meselesi olan bu durum kendisine astrolojide de bir yer bulmuş gözüküyor. Özellikle Zodyak burçları üzerinde yapılan araştırma ise kadınların ilgisini çekecek cinsten. Bakın hangi burç erkekleri daha romantik…

Hangi burca sahip olan erkekler kadınlarına daha çok değer veriyor? O burca dikkat! resim: 0

İşte romantik erkek burçları

·        Yengeç burcu

Yengeç burçlarının derinlikleri ve ilişki içerisindeki tutumu son derece olumludur. Şefkatli ve özenli olan yengeç burçlarının erkekleri karşı tarafa değer vermeye bayılır.

·        Terazi burcu

Terazi burcu da ilişkilerinde oldukça denge yanlısıdır. Kadınlardan gördüğü ilgi ve sevgiyi onlara daha fazlası şeklinde iade eder. Saygılı ve düşünceli erkeklere sahiptir. Bundan dolayı kadınlarına oldukça fazla miktarda önem verirler.

·        Balık burcu

Balık burcunun erkekleri ise empati kurar. Böylece karşı tarafın ve kendisinin istemediği şeyleri asla bir kadına yapmaz. Bundan dolayı son derece romantik, değer verici bir role kısa sürede erişebilirler.

·        Aslan burcu

Zevkine ve rahatına düşkün olan aslan burcu erkekleri aynı zamanda son derece kibar ve naziktir. Koruyucu ve şefkatli bir rol üstlenebilirler. Özellikle büyük jestlerden hoşlanıyorsanız aslan burcu erkeği bu iş için biçilmiş kaftan olabilir.

Etiketler burçlar
Yorumlar
Kalan Karakter 800