Halkbank’tan Çocuk Bankacılığı uygulaması: Hem veliler hem çocuklar rahat edecek

Halkbank, finansal bilincin temellerini erken yaşlarda atmak ve çocuklara para yönetimi becerileri kazandırmak amacıyla ‘Çocuk Bankacılığı’ uygulamasını devreye soktu.

18 yaş altı genç müşterilere yönelik olarak tasarlanan bu platform, renkli arayüzü ve dikkat çekici içerikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Uygulama, çocuklara hem finansal temel bilgileri öğretmeyi hem de keyifli vakit geçirmelerini sağlamayı hedefliyor.

Halkbank’tan Çocuk Bankacılığı uygulaması: Hem veliler hem çocuklar rahat edecek resim: 0

Çocuk Bankacılığı’nda, Halkbank müşterilerinin sahip olduğu tüm hesaplarını görüntüleme, IBAN veya Karekod (QR kod) aracılığıyla harçlık talep etme gibi bir dizi özellik bulunuyor. Ayrıca, 15 yaş ve üzeri genç kullanıcılar için hesaplarından Karekod ile nakit çekme ve yatırma imkanı sunuluyor.

Halkbank’tan Çocuk Bankacılığı uygulaması: Hem veliler hem çocuklar rahat edecek resim: 1

Çocuk Bankacılığı uygulaması nasıl kullanılır?

Bu uygulamayı kullanabilmek için, Halkbank müşterisi olmak ve bir şubeye giderek Kumbara Hesabı açtırmak gerekiyor. Hesap açıldıktan sonra şubeden alınacak dijital parola ile çocuk bankacılığı uygulamasına erişim sağlanabilecek. Mevcut Halkbank müşterisi ve Kumbara Hesap sahibi olan çocukların yasal temsilcileri, şubeye giderek dijital parola alma işlemini tamamlayıp uygulamaya giriş yapabilirler.

Etiketler Halkbank
Yorumlar
Kalan Karakter 800