Hafta sonu nihayet kar geliyor! Orhan Şen “lapa lapa yağacak”

Meteoroloji tarafından yapılan açıklama ile birlikte beklenen karın bu hafta sonundan itibaren yağmaya başlayacağı öğrenildi.

Güncelleme:

Meteoroloji tarafından yapılan açıklama ile birlikte beklenen karın bu hafta sonundan itibaren yağmaya başlayacağı öğrenildi. Yılbaşının yaklaşması ile birlikte eskisi gibi karlı bir yıla girileceği ifade edilirken karların da yavaş yavaş tüm yurdu etki altına alması bekleniyor. Meteoroloji uzmanı Orhan Şen’de kar yağışı ile ilgili açıklama yaptı.

Yurdun birçok bölgesinde yağmurların yağmaya başlaması ile birlikte aralık ayında beklenen kar görüldü. Özellikle hafta sonu itibariyle pek çok bölgeye kar yağacağı ifade ediliyor. Aralık ayında hız kesmeden yağacak olan kar yağışlarının etkisini özellikle doğu illerinde göstermesi bekleniyor.

Meteoroloji uyardı!

Meteoroloji özellikle Ardahan, Kars, Bingöl, Erzurum ve Bayburt illeri için yoğun kar yağışı uyarısı yaptı. Bununla birlikte Meteoroloji uzmanları da İstanbul’da muhakkak kar yağacağını ve dolu dolu bir kar yağışının bu yıl olacağını öngörüyor. Yaşanan yüksek sıcaklıların ardından gelecek olan kar yağışlarının da halkı biraz rahatlatması ve özellikle barajların doluluk oranlarını artırması bekleniyor. Bu haberlerin ardından vatandaşlar ve özellikle de çocukla büyük sevinç yaşadılar.

Yorumlar
Kalan Karakter 800