Güneş tutulmasının burçlara etkisi nasıl olacak? 14 Ekim’e dikkat!

Ekim ayında yaşanacak olan halkalı güneş tutulması Ekim’in 14 ‘ünde (bugün) gerçekleşecek. 2023 yılının en önemli olayları arasında yer alan halkalı güneş tutulmasının burçlara etkisi nasıl olacak? İşte cevabı…

Güncelleme:

2023 yılının son güneş tutulması bugün. İlk güneş tutulması 20 Nisan’da gerçekleşmesine karşın son güneş tutulması da 14 Ekim tarihinde gerçekleşecek. Peki, bu güneş tutulmasının burçlara olan etkisi nasıl olacak? İşte uzmanların görüşleri…

14 Ekim halkalı güneş tutulması

Halkalı güneş tutulması özellikle denge arayışı içerisinde olanlar için çok şey ifade ediyor. Denge arayışını test eden bu tutulma, daha fazla bir şekilde iletişim ve hareketi de beraberinde getiriyor. Bu tutulmaya baktığımızda ABD, Orta Amerika, Kolombiya ve Brezilya gibi ülkelerin daha çok etkilendiğini görsek de ülkemizde de hatırı sayılır bir şekilde görüldüğünü söyleyebiliriz.

Güneş tutulmasının burçlara etkisi nasıl olacak? 14 Ekim’e dikkat! resim: 0

Özellikle bundan sonraki 6 ay boyunca ilişkilerde konuşmanın bir hayli çok sayıda önemi olacak. Bunun yanında Merkür’ünde bu anlamda tutulmaya iştirak etmesi halkalı güneş tutulmasının gücünü bir hayli artıracağa benziyor.

Her burca etkisi farklı bir şekilde yansıyan güneş tutulmasının genel olarak burçlar üzerindeki etkisi denge yönünde olacak. Evlilik, ilişki vb. ailesel konularda dengenin önemi bu dönem daha bir anlaşılacak. İlişkileri kontrol etmek yerine olağan akışına bırakmak gerekecek. İlk günler daha fazla etki göstermesi beklenen güneş tutulmasının 6 ay boyunca da etkisinin süreceğini söylemek yanlış olmaz.

Etiketler burç
Yorumlar
Kalan Karakter 800