Gökyüzünde benzersiz bir deneyim: Uber Balon Kapadokya'dan havalanıyor!

Global teknoloji lideri Uber, şimdiye kadar uygulama üzerinden erişilen en özgün deneyim olan Uber Balon ile Kapadokya'da gökyüzü yolculuğuna çıkarmaya hazırlanıyor.

Uber, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutlama amacıyla 100 şanslı kullanıcısına bu unutulmaz deneyimi hediye ediyor.

Uber, uygulama üzerinden balon yolculuğu rezervasyonlarına olanak tanıyarak, kullanıcılarını Kapadokya'nın büyülü atmosferine taşıyor. Uber Balon, UNESCO Dünya Mirası Göreme Milli Parkı'nda gerçekleşen ve dünya genelinde "mutlaka yapılması gerekenler" listesinde bulunan balon yolculuğunu, Uber uygulaması üzerinden sadece bir dokunuşla ulaşılabilir hale getiriyor.

1,5 saatlik uçuş deneyimi

Balon yolculukları, günün ilk ışıklarıyla birlikte Kapadokya Göreme'de başlıyor ve Uber kullanıcıları, eşsiz Kapadokya manzarasını yaklaşık 900 metre yükseklikten izleyerek 1.5 saatlik unutulmaz bir uçuş deneyimi yaşama fırsatı buluyorlar.

Rezervasyonlar başladı!

Uber kullanıcıları, 23 Ekim tarihinden itibaren bu eşsiz yolculuğu uygulama üzerinden kolayca rezerve edebilirler. Uber Balon yolculukları, kişi başı sabit bir ücretle rezerve edilebileceği gibi, tüm otel transferleri de dahil edildi. Ayrıca, Uber Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutlamak amacıyla 100 şanslı kullanıcısına bu deneyimi hediye edecek.

Ücretsiz Uber Balon yolculukları, sınırlı sayıda (100 adet), hava koşullarına bağlıdır ve 23 Ekim ile 19 Kasım tarihleri arasında geçerli. Uber Balon deneyimini yaşamak isteyen kullanıcılar, rezervasyonlarını uygulama üzerinden tamamlamalı ve aynı gün içinde 18:00'e kadar rezervasyonlarını yapmalıdır.

Bu özgün deneyim, Kapadokya'nın eşsiz güzelliklerini keşfetmek ve Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutlamak isteyen herkes için harika bir fırsat sunuyor.

Etiketler Uber
Yorumlar
Kalan Karakter 800