Getir ve Uber Eats İngiltere'de güçlerini birleştirdi

Getir, oldukça önemli bir partnerliğe imza atarak Uber Eats ile iş birliğine gitti. İş birliği kapsamında bugünden itibaren İngiltere'deki Uber Eats kullanıcıları Getir'in hizmet ağından yararlanarak 2.000'den fazla ürüne dakikalar içinde erişebilecek.

Uber Eats partnerliği Getir için belki de son bir ay içinde yaşanmış en pozitif gelişmeyi temsil ediyor. Getir ağustos ayında global ölçekte yeniden yapılanmaya gitmiş ve faaliyet gösterdiği tüm pazarlarda küçülme kararı alarak 2.500 çalışanının işine son vermişti. Ardından geçtiğimiz ay içinde yaklaşık 2.5 milyar dolar değerleme üzerinden 500 milyon dolar yatırım almaya hazırlandığını duyurmuş ve turun da yakında kapanacağını aktarmıştı.

Bir zamanların decacorn'u neredeyse iki yıl içinde yaklaşık %80 değer kaybederek ve birkaç ay içinde 4 ülkeden çekilerek incelenmesi gereken bir düşüşe imza atmıştı.

Getir ve Uber Eats İngiltere'de güçlerini birleştirdi resim: 0

2023 genel anlamda Getir için pek iyi geçmedi ancak Uber Eats partnerliği global ölçekte umut vadediyor. Partnerlikten gelecek olan kullanıcı akışı, Getir'in İngiltere'de yeniden gaza basmak için ihtiyaç duyduğu gerekli itiş gücünü sağlayabilir. Zaten hem Uber Eats hem de Getir ekipleri bu görüşü savunuyor.

(Swipeline.co)

 

Etiketler Uber Getir
Yorumlar
Kalan Karakter 800