Gelinlik Denemek İçin Para Ödenecek!

Düğün mevsimi geldi çattı! Tüm hazırlıklar yavaş yavaş tamamlanmaya devam ederken, düğün masraflarına bir yenisi eklendi. Bundan sonra gelinler, gelinlik dememek için ücret ödeyecek. Konu ile ilgili detaylar işte sizlerle...

Güncelleme:

Gelinlik Deneme Artık Ücretli!

Ülke genelinde yaşanan pahalılık ile birlikte evlenecek çiftlerin bütçeleri artış yaşarken, yüksek fiyatlar nedeniyle zorlanan çiftlere kötü bir haber daha verildi. Masrafları katlandıkça katlanan çiftler, düğün mekan ücretleri, kuaför ücreti gibi ücretlerin yüksekliğinden dert yanarken, Ankara’da hizmet veren terzilerin gelinlik denemeleri içinde ücret talep edeceği kamuoyu gündemine bomba gibi düştü.

Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Tarafından Açıklama Geldi!

NTV’de yer alan haberden elde edilen bilgilere göre, Ankara Terziler ve Konfeksiyoncular Odası, gelinlik denemesinin ücretli olmasına karar verdiği bilgisi yer alıyor. Deneme ücreti alınan gelinliğin satın alınması durumunda ise o para fiyattan düşegeleceği bilgisi verildi. 

Gelinliklerin ücretli denenmesi kararının, altında yatan nedenin, gelin adaylarının yanında merak nedeniyle de gelinliklerin denendiği ve gelinliklerde bu neden dolayı da deforme oluşturulduğu bilgisi verilirken, Söz konusu kararı esnafı ikiye böldü.

Söz konusu kararı, bazı esnaflar doğru bulurken, bazı esnaflar ise bu durumun müşteri kaybına neden olacağını düşünerek doğru bir uygulama olmadığını düşündüğünü ifade etti.

Yorumlar
Kalan Karakter 800