Gayrimenkul uzmanı TOKİ’nin yeni kampanyasının detaylarını anlattı!

Toplu Konut İdaresi tarafından 13 – 14 Aralık tarihlerinde yeni bir vadeli konut ve işyeri satışı yapılacak.

Güncelleme:

Toplu Konut İdaresi tarafından 13 – 14 Aralık tarihlerinde yeni bir vadeli konut ve işyeri satışı yapılacak. İlgili kampanyaya istinaden pek çok kişi de gözünü kulağını açtı haberleri takip ediyor. Peki, bu kampanyaların detayları neler? TOKİ tarafından satışa sunulacak olan işyeri ve konut için avantajlar var mı? İşte detaylar…

TOKİ, geçtiğimiz hafta tam 32 ilde konut ve işyeri satışlarına başlayacağını duyurdu. 169 konut ile 192 işyeri satışlarının açık arttırma usulü ile satılmasını kararlaştırdı. Buna bağlı olarak söz konusu açık arttırma ise Ankara Green Park Hotel’de yapılacak.

Uzmandan çarpıcı uyarı!

Yapıalcak olan satışlara istinaden konuşan Gayrimenkul Uzmanı, vatandaşlar için bu satışların çok cazip olduğunu ve muhakkak değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. Kasım ayında açıklanan bu satışlarda vatandaşların değerlendirmeleri gerektiğini belirten uzman, bu tür satışların büyük avantajlar ile birlikte geldiğinin altını çizdi. Satışlara katılmak için 12 Aralık Salı günü son tarih olarak dikkat çekiyor. Bu tarihe kadar kayıtların yaptırılması gerekiyor. Açık arttırma tarihi ise 13 – 14 Aralık.

Etiketler işyeri konut TOKİ
Yorumlar
Kalan Karakter 800