Garanti Bankası’ndan yeni yıl müjdesi: 10.000 TL ödeme hesabınızda olabilir!

Garanti Bankası, emeklilere çığır açan bir fırsat sunuyor. Banka, Salı ve Çarşamba günleri düzenlenecek özel ödemelerle 10.000 TL'nin altında maaş alan emeklilere özel bir promosyon sunuyor. Peki kampanyaya katılım şartları ne ve süresi ne zaman bitiyor? İşte detaylar...

Güncelleme:

2018 yılından bu yana emekli olan vatandaşları desteklemeyi sürdüren Garanti Bankası, emeklilere yönelik kapsamlı bir promosyon fırsatını duyurdu. Yeni kampanya kapsamında emeklilerin maaşlarını Garanti Bankası'ndan almaları durumunda 10.000 TL'nin altında maaş alanlara özel olarak  promosyon ödemeleri sunulacak.

Kampanya detayları

Garanti Bankası, emeklilere özel olarak promosyon kampanyası başlattı ve detayları paylaştı. Bu avantajlı kampanya kapsamında emeklilerin aldıkları maaşlara özel promosyonlar sunulmaktadır.

3.500 TL'ye kadar maaş alan emekliler, 4.500 TL promosyon alacak.

7.500 TL'ye kadar maaş alan emeklilere ise 5.250 TL promosyon ödemesi yapılacak.

10.000 TL'ye kadar maaş alan emekliler ise 7.500 TL promosyon avantajından faydalanabilecek.

Ayrıca Garanti Bankası bu kampanya çerçevesinde emeklilere özel ek bir bonus sunmaktadır. Kampanyadan yararlanmak isteyen emekliler, 1.000 TL ek bonus kazanabilecekler. Ancak bu avantajdan yararlanmak için emeklilerin aylık 500 TL tutarında kredi kartı kullanmaları gerekiyor.

Bu şartı karşılayan emeklilere 1.000 TL hediye bonusu sağlanacak. Ödemelerin alınması ise kolay olacak. Kampanyadan yararlanmanız için tek yapmanız gereken mobil bankacılık veya internet bankacılığı üzerinden banka müşterisi olmak için adımları tamamlamak.

Düşük faizli emekli kredisi

Yüksek promosyon ve bonus avantajlarıyla birlikte, Garanti Bankası emeklilere düşük faizli kredi imkanları sunmaya devam ediyor. Emekli vatandaşlar, 10.000 TL'den başlayan tutarlarda ve 36 ay vade seçeneğiyle bu avantajlı kredi fırsatından yararlanabilecekler.

Kampanyanın geçerlilik süresi

Emekli Promosyon Kampanyası, 1 - 31 Aralık 2023 tarihleri arasında geçerlidir.  Garanti Bankası kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Emeklilere yeni yıl müjdesi

Emeklilere özel sunulan kredi fırsatıyla ihtiyaca uygun olarak 10.000 TL ile 100.000 TL arasında kredi başvuruları yapmaları gerekiyor. Online başvurularda banka anında yanıt verecek. Başvuru yapmak için Garanti Bankası’na da gitmek mümkündür.

Yorumlar
Kalan Karakter 800