Galatasaray'ın en çok bonservis ödediği 5 futbolcu kim?

Beşiktaş derbisi öncesinde Galatasaray'ın en çok bonservis bedeli ödediği 5 futbolcuyu sizler için derledik.

Güncelleme:

      Süper Lig'in 28. haftasında bu akşam (3 Mart) saat 19:00'da Galatasaray, Beşiktaş''a konuk olacak. Kara kartal, kötü giden sezonda ezeli rakibini yenerek hem taraftarlarını sevindirmek hem de üçüncülük mücadelesini sürdürmek isterken; Sarı-Kırmızılılar şampiyonluk yarışında haftayı kayıpsız geçmeyi hedefliyor. Derbi öncesinde Galatasaray'ın en çok bonservis ödediği 5 futbolcuyu sizler için derledik.

   Listenin başı 23 yıl öncesine dayanıyor. Süper Mario lakabıyla sevilen Jardel, 17,05 milyon € bedelle 2000-2001 sezonunda Porto'dan Galatasaray'a transfer olmuştu. Sambacı santrfor, attığı gollerle taraftarın sevgilisi olmuştu.

Galatasaray'ın en çok bonservis ödediği 5 futbolcu kim? resim: 0

   Listeye ikinci sıradan giren Nicolo Zaniolo, geçen sezonun devre arasında Sarı-Kırmızılılara Roma'dan 15 milyon € ödenerek katılmıştı. Henüz büyük izler bırakmayan İtalyan futbolcu, Fenerbahçe maçında yıldızlaştığı performansıyla hatırlanıyor. Zaniolo, bu sezonu kiralık olarak İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'da geçiriyor.

Galatasaray'ın en çok bonservis ödediği 5 futbolcu kim? resim: 1

   Listenin ortasında Kasımpaşa'dan transfer edilen Mbaye Diagne buluyor. Galatasaray'a 13 milyon € bonservis ödenerek transfer olan Senegalli forvet, çok sayıda skor katkısının yanı sıra disiplinsiz hareketleriyle de hafızalarda yer etti.

Galatasaray'ın en çok bonservis ödediği 5 futbolcu kim? resim: 2

   Sporting Lizbon'a 13 milyon € bonservis ödenerek Aslan'ın kadrosuna katılan Bruma, listede dördüncü sırayı aldı. 18 yaşında büyük umuylarla transfer edilen sol kanat, birbirinden şık gollere imza atmıştı. Bruma, daha sonra Fenerbahçe forması da giydi.

Galatasaray'ın en çok bonservis ödediği 5 futbolcu kim? resim: 3

   Listenin son sırasında ise Mauro İcardi kendine yer buldu. Paris SG'den 10 milyon € bedelle Galatasaray kadrosuna katılan Tangocu yıldız, geçen sezonki şampiyonlukta başrol oynamıştı. Galatasaray'ı benimseyen Arjantinli golcü, performansının yanında liderliği ile ön plana çıkıyor. İcardi, derbide Galatasaray'ın en büyük kozlarından biri olacak giib gözüküyor.

Galatasaray'ın en çok bonservis ödediği 5 futbolcu kim? resim: 4

Etiketler Galatasaray
Yorumlar
Kalan Karakter 800