Fenerbahçe'nin en pahalı 5 transferi! Hayal kırıklıkları, beklentiler, hayran bırakanlar...

Şampiyonluk yarışının kritik virajında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin en çok bonservis ödediği futbolcuları sizler için derledik. Kimler yok ki listede? Hayal kırıklığı yaratan, beklentileri aşamayan, kendinden söz ettiren ya da taraftarı hayran bırakan 5 isim... -

Güncelleme:

   Süper Lig'de şampiyonluk yarışı hararetli bir şekilde sürerken kritik virajda Fenerbahçe, bu akşam Trabzonspor'a konuk olacak. Sezonu zirvede bitirmek isteyen Kanarya ile üçüncülük hesapları yapan Fırtına arasındaki karşılaşma için şimdiden nefesler tutuldu. Halil Umut Meler'İn yöneteceği mücadele saat 20:30'da başlayacak.

   Biz de Fenerbahçe'nin en çok bonservis ödediği 5 futbolcuyu sizler için derledik. Sizce Sarı-Lacivertlilerin en pahalı transferleri kim? Haberi okuduktan sonra görüşlerinizi yorumlara bekliyoruz. İşte hayal kırıklığı yaratan, beklentileri karşılayamayan, tribünlerin sevgilisi ve kendine hayran bırakan oyunculardan oluşan o liste:

Fenerbahçe'nin en pahalı 5 transferi! Hayal kırıklıkları, beklentiler, hayran bırakanlar... resim: 0

  1. Cengiz Ünder: Fenerbahçe'nin sezon başında Marsilya'dan 15 milyon € bonservis ödeyerek kadrosuna kattığı milli futbolcu, attığı gollerle adından söz ettiriyor. Cengiz, şampiyonluk yarışında Fenerbahhçe'nin önemli kozlarından biri olarak gösteriliyor.
  2. Daniel Guiza: 2008-2009 sezonunda Mallarco'dan 14 milyon € ödenerek alınan La Liga'nın gol kralı, Fenerbahçe'de istediklerini başaramadı. Kaçırdıklarıyla karikatürize edilen ve alay konusu olan okçu lakaplı İspanyol, hayal kırıklığı yarattı.
  3. Emmanuel Emenike: 2013-14 sezonunda Spartak Moskova'dan 13 milyon € bedelle takıma katılan Nijeryalı, daha çok özel hayatıyla gündeme geldi. Ömenli anlarda attığı gollerle sevindiren, davranışlarıyla da kızdıran Emenike Beşiktaş'a karşı formayı çıkarıp sahayı terk etmesi ve soyunma odasından geri döndrülmesiyle hafızalarda yer etti.
  4. Raul Meireles: Chelsea'den 10 milyon € bonservis bedeliyle 2012-13 sezonunda transfer edilen Portekizli orta saha, stili ve performansıyla taraftarın gönlünde yer etmişti. Meireles, Kanarya'nın Avrupa Ligi'ndeki rüya sezonundaki başarıda en büyük pay sahiplerinden biriydi.
  5. Moussa Sow: Secdeye gittiği gol sevinciyle hatırlanan Senegalli forvet, jenerikleri süsleyen pozisyonların başrolüydü. Lille'den 2011-12 sezonunda 10 milyon € verilerek alınan Sow, derbilerdeki performansıyla tribünlerin sevgilisi oldu.
Yorumlar
Kalan Karakter 800