Fenerbahçe ve Galatasaray hem şampiyonluk hem Modric yarışında... Kazanan Arda Güler olacak!

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ile Galatasaray, sezon sonunda Real Madrid'den ayrılacak olan dünya yıldızı Luka Modric'i transfer etmek için yarışıyor.

Güncelleme:

   Süper Lig'de kıran kırana şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ile Galatasaray transferde de rakip oldu. İddia İspanyol basını tarafından ortaya atıldı.

   Real Madrid'in sezon sonu sözleşmesi bitecek olan dünya yıldızı Luka Modric ile masaya oturmayıp, güzel bir vedayla yollarını ayırması bekleniyor. Piyasa değeri halen daha 10 milyon € olan 38 yaşındaki futbolcunun henüz kramponlarını asmak istemediği aktarıldı. Suudi Arabistan ve ABD'den teklifler alan Modric'in Avrupa'da kalmak istediği öğrenildi. Bunun üzerine harekete geçen Galatasaray ile Fenerbahçe'nin, başarılı orta sahayı transfer etmek için menajerler aracılığıyla nabız yokladığı belirtildi. İki kulübün de maaş olarak yıllık 3,5 milyon € önereceği iddia ediliyor.

   Türkiye'yi çok sevdiği ve birçok yakın dostunun İstanbul'da yaşadığı ifade edilen Modric'in İstanbul'da yaşamaya sıcak baktığı ve Galatasaray ile Fenerbahçe'nin ilgisinden memnun olduğu belirtildi.

Fenerbahçe ve Galatasaray hem şampiyonluk hem Modric yarışında... Kazanan Arda Güler olacak! resim: 0

   Bu duruma en çok Modric ile yakın ilişkileri bulunan Arda Güler sevinecek. Sezon başında 20 milyon € ve bonuslar içeren anlaşmayla Fenerbahçe'den Real Madrid'in yolunu tutan milli futbolcu, henüz istediği süreleri alamasa da bu gelişmeler ışığında orta saha rotasyonunda kendine yer açacak gibi gözüküyor.

   FIFA ve UEFA Yılın Sporcusu ödüllerinin yanı sıra 6 kez sezonun oyuncusu seçilen Luka Modric, Real Madrid formasıyla 19 kupa kazandı. Avrupa Şampiyonası'nda iki kez çeyrek final oynayan Hırvat futbolcu, 2018 Dünya Kupası'nda ikinci ve 2022 Dünya Kupası'nda ise 3. olan kadronun yıldızıydı.

Kaynak: Ajansspor

Yorumlar
Kalan Karakter 800