Fenerbahçe bir ilki başardı! Sarı-Lacivertliler ne kadar kazanacak?

Konferans Ligi son 16 turunda Union Saint-Gilloise'yi eleyen Fenerbahçe, bir ilke imza attı. Çeyrek finalde Olympiacos ile eşleşen Sarı-Lacivertlilerin, şu ana kadar ne kadar kazandığını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Güncelleme:

   Kadıköy'de Union Saint-Gilloise'yi konuk eden Fenerbahçe, sahadan 1-0 yenik ayrıldı. İlk maçı deplasmanda 3-0 kazanan Sarı-Lacivertliler, averajla çeyrek finale kalmayı başardı.

   Son 8'de Olymmpiacos ile eşleşen Fenerbahçe, ilk karşılaşmayı 11 Nisan'da deplasmanda, rövanş mücadelesini ise 18 Nisan'da evinde oynayacak. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nden sonra Konfernas Ligi'nde de çeyrek finale kalan Kanarya, 3 kupada birden bunu başaran Marsilya, PSV ve Roma'nın ardından 4. takım oldu.Fenerbahçe bir ilki başardı! Sarı-Lacivertliler ne kadar kazanacak? resim: 0

Fenerbahçe ne kadar kazandı?

   Şampiyonaya 2. eleme turundan başlayan Fenerbahçe, gruplara kaldığı için 2,94 milyon € kasasına koydu. Turnuva boyunca henüz 9 maç kazanan Sarı-Lacivertliler, galibiyet başına 500 bin € olmak üzere toplamda 4,5 milyon € prim elde etti. Son 16 turu için 600 bin € ödül alan Kanarya, çeyrek finale kaldığı için 1 milyon € daha kazandı. Toplam 9.04 milyon € elde eden Fenerbahçe, final dahil olmak üzere tüm maçlarını kazanması halinde kasasına 9,5 milyon € daha ekleyecek.

Etiketler Fenerbahçe
Yorumlar
Kalan Karakter 800