FAST Sisteminde yeni limit düzenlemesi! İşlem başına ödemelerde üst limit...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası FAST) Sistemi'nde önemli bir değişiklik yaparak işlem başına ödemelerin üst limitini 50 bin TL'ye çıkardı.

Güncelleme:

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası FAST) Sistemi'nde önemli bir değişiklik yaparak işlem başına ödemelerin üst limitini 50 bin TL'ye çıkardı. 21 Aralık 2023 tarihi itibariyle yürürlüğe giren bu güncelleme bankalar arası hızlı para transferi işlemlerinde daha yüksek miktarlarda ödeme yapma imkanı sunuyor.

FAST Sisteminde yeni limit düzenlemesi! İşlem başına ödemelerde üst limit... resim: 0

FAST, 8 Ocak 2021'de 50 TL olarak başlayan üst limiti kademeli olarak artırarak bu güncellemeyle 50 bin TL'ye çıkardı. Bu sayede, kullanıcılar herhangi bir zaman diliminde 7 gün 24 saat boyunca istedikleri anda ve istedikleri kişiye bu üst limit dahilinde EFT işlemi gerçekleştirebilecekler.

dinamik doğrulamalı iş yeri ödemelerinde tek seferde 100 bin TL’ye kadar işlem imkanı

Bu özellik iş yerleri için daha yüksek miktarlarda ödeme alabilme avantajı sunarken, kullanıcılara da daha geniş bir ödeme çeşitliliği sağlıyor. Merkez Bankası'nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, bu güncelleme ile FAST Sistemi'nin işlem başına uygulanan üst limiti 50 bin TL'ye yükseltilmiş oldu. Yapılan değişiklik, finansal işlemlerde daha esnek ve kullanıcı dostu bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Etiketler eft banka fast
Yorumlar
Kalan Karakter 800