Evlilik kredisi ne zaman verilecek? Şartları neler?

Evlenmeyi düşünen binlerce çift tarafından, evlilik kredisi ile ilgili araştırmalar yapılıyor. Peki evlilik kredisi ne kadar ve ne zaman alınacak?

Güncelleme:

Yeni evleneceklere faizsiz kredi için bekleyiş sürmeye devam ediyor. AK Parti Seçim Beyannemesi'nde açıklanan evlilik kredisinin ayrıntıları merak edilirken, kredi için başvuruların başlayacağı tarih araştırılıyor. 

Evlilik kredisi ne kadar verilecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda yeni evlenen çiftlere faizsiz 150 bin lira evlilik kredisi vereceklerini duyurmuştu.

Buna göre, yeni evlenen çiftlere faizsiz, 24 ay geri ödemesiz ve 48 ay (4 yıl) vadeli 150 bin TL devlet destekli evlilik kredisi sağlanacak.

Evlilik kredisi ne zaman verilecek? Şartları neler? resim: 0

Faizsiz evlilik kredisi şartları neler?

Yeni evlenecek çiftlere devlet destekli faizsiz evlilik kredisi başvuru şartları, vade sayısı ve tarihleri ile ilgili detaylar henüz açıklanmadı.

Evlilik kredisi ne zaman verilecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Seçim Beyannamesinde açıklanan evlilik kredisi başvuru tarihine ilişkin henüz bir tarih açıklaması yapılmadı.

Detaylı bilgiler açıklandığında haberimizde yer vereceğiz...


 

 

 

Etiketler evlilik kredisi
Yorumlar
Kalan Karakter 800