En sorumsuz burçlar nihayet belli oldu! Peki, siz sorumsuz musunuz?

En önemli zamanlarda ortadan kaybolan ve sorumluluk hissiyatı olmayan kişilerin burçları belli oldu. Sorumsuz, umursamaz insanlar hangi burçlara sahip? İşte yanıtı…

Güncelleme:

Sorumlu olan insanlar çevrelerinden pek çok takdir alırken sorumsuz insanların vurdumduymaz tavırları ise çoğu kişi için oldukça sinirlendiricidir. Astrolojik olarak da bazı insanların sorumsuz olduğu kabul edilmiş ve burçlar üzerinde yorumlanmış. Peki, en sorumsuz burçlar hangileri?

En sorumsuz burçlar nihayet belli oldu! Peki, siz sorumsuz musunuz? resim: 0

En sorumsuz burçlar

Astrolojik anlamda da bazı burçların daha sorumsuz ve umarsız olduğu belli olmuş. İşte o burçlar;

·        Koç burcu: Genellikle risk almayı seven koç insanı, dürtüleri ile hareket eder. Düşünmeden bazı şeylere karşı atak yapabilen koç insanlarının sorumsuz olduğunu söylemek yanlış olmaz.

·        Aslan burcu: Aslanlar ilgiyi çok severler. Karizmatik, lider ruhlu olan aslan insanları kendi ihtiyaç ve arzuları için sorumsuz davranışlar sergileyebilirler.

·        Yay burcu: Maceracı ve özgür ruhlu olan yay insanlarının da sorumsuz burçlar arasında olması kimseyi şaşırtmaz sanırım.

·        İkizler burcu: Tutarsız ve güvensiz davranışları ile de ön plana çıkan ikizler burcunun uyarlanabilir olmaları onların zaman zaman sorumsuz davranışlar sergilemelerini sağlar.

·        Kova burcu: Kendi isteklerine göre hayatlarını şekillendiren kovalar için 2. Bir şahsın her zaman çok önemi olmayabilir.

·        Balık burcu: Yaratıcı ve hayalci olan balık burçlarının ayakları kolay kolay yere basmaz. Bu durumda onların sorumluluk sahibi olmalarını güçleştirir.

Etiketler astroloji burçlar
Yorumlar
Kalan Karakter 800