Emekli promosyonlarında ekim ayı fırsatı! Hangi banka ne kadar ödüyor?

Ekim ayı ile birlikte bankaların promosyon rakamlarında artış oldu oldu. Belli şartlar karşılığında promosyon rakamları 12 bin 500 lirayı bulabiliyor. Peki emekli promosyonu için şartlar neler? Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte promosyonda artış yapan bankalar...

Güncelleme:

Bankaların emekli promosyon kampanyaları yeniden hareketlendi. Bu kampanyalardan yararlanmak isteyenler 'Hangi banka ne kadar promosyon ödüyor?' araştırması yapıyor. İşte promosyonda artış yapan bankalar ve yeni rakamlar...

Emekli promosyonu nasıl alınır?

Bankaların emeklilere verdiği promosyondan yararlanmak için öncelikle, 3 yıllık maaş alacakları bankayı seçmeleri gerekiyor. Ardından banka ile emekli arasında sözleşme imzalanıyor. Bu sözleşme ile belirlenen promosyon miktarı, emeklinin hesabına yatırılıyor.

31 Ekim 2023’te sona erecek kampanyalara katılan emeklilerin sözleşme imzaladıktan sonra 3 gün içinde promosyon ödemeleri hesaplarına yatırılıyor.

3 yıl dolmadan emekli maaşı taşınabilir mi?

Taahhüt süresini tamamlamadan emekli maaşınızı daha fazla promosyon veren bir bankaya taşıyabilirsiniz. Yüksek promosyon veren bankaya geçmek isterseniz 3 yıl dolmadan emekli maaşı taşıma sürecinde cayma bedeli ödemeniz gerekir.  Aldığınız promosyon miktarı ne kadarsa ödemeniz gereken bedel de ona göre belirlenir.

7 bin 200 TL promosyon alan bir emekli, bir yıl sonra başka bankaya geçmek isterse aldığı promosyon tutarı 3 yıl taahhüt verdiği için 36 aya bölünür. Aylık 200 TL tutar kalan 2 yıl ile çarpılır; 200 x 24 = 4 bin 800 TL olarak ödeyeceği cayma bedeli belirlenir.

Emekli promosyonlarında ekim ayı fırsatı! Hangi banka ne kadar ödüyor?  resim: 0

Akbank: Toplamda 12 bin TL

SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşını 31 Ekim’e kadar Akbank’a taşıyan ve 3 yıl boyunca maaşını Akbank’tan almayı taahhüt eden emeklilere  10 bin TL’ye varan promosyon veriyor.

Buna ek olarak kampanya dönemi içerisinde, Axess veya Wings kredi kartına tanımlanacak 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatı için fatura başına 400 TL, toplamda 2 bin TL chip-para ile toplam 12 bin TL promosyon veriyor.

Şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlar Akbank’a taşınabiliyor ve promosyon başvurusunda bulunulabiliyor.

Promosyon miktarları; 3 bin 499 TL’ye kadar 6 bin TL, 7 bin 499 TL’ye kadar 7 bin TL, 9 bin 999 TL’ye kadar 9 bin TL ve 10 bin TL üzerine 10 bin TL.

Emekli promosyonlarında ekim ayı fırsatı! Hangi banka ne kadar ödüyor?  resim: 1

ING: Toplamda 12 bin 500 TL

Emekli maaşınızı ING’ye taşıyanlara maaş tutarına göre ek koşulsuz 8 bin 500 TL’ye varan nakit promosyon veriyor. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı verenler 4 bin TL’ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 12 bin 500 TL'ye varan nakit promosyon kazanıyor.

Emekli maaş müşterileri ayrıca; dijitalden gerçekleştireceği para transferi işlemlerine masraf ödemiyor. Yüzde 3,39'dan başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanabiliyor.

Emekli promosyonlarında ekim ayı fırsatı! Hangi banka ne kadar ödüyor?  resim: 2

QNB Finansbank: Toplamda  9 bin 200 TL

Cep telefonunuzdan dijital onay ile şubeye gelmeden maaşınızı taşıyan emekliler 9 bin 200 TL'ye varan promosyon alıyor.

Emekli müşteriler 8 bin TL ‘ye varan nakit promosyon ve CardFinans Emekli kredi kartından yıllık 1200 TL indirim kazanıyor. Yurt içi diğer banka ATM'lerinden ayda 2 kez para çekme ve mesai saatleri içinde QNB Mobil’den yapılan TL Havale ve EFT işlemleri ise ücretsiz.

Etiketler emekli promosyon
Yorumlar
Kalan Karakter 800