Elon Musk lavaboyla Twitter binasında!

Tesla SpaceX'in CEO'su Elon Musk, Twitter'ı satın alma anlaşması tamamlanmak üzereyken bugün herkesin şaşkına çevirdi. Musk, Twitter'ın merkezine elinde lavabo ile girdi.

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk'ın Twitter’ı satın almasına yönelik anlaşmayı Cuma günü imzalayacağının duyurulmasının ardından ilginç bir gelişme yaşandı. Musk, herkesin şaşkın bakışları arasında elinde lavabo ile Twitter binasına girdi.

Elon Musk lavaboyla Twitter binasında! resim: 0

TWITTER HESABINDAN PAYLAŞTI

Elon Musk, Twitter binasına girdiği görüntüleri Twitter hesabı üzerinden paylaştı. Paylaşımında, "Twitter HQ'ya giriş. Bunun içeri girmesine izin verin" sözlerine yer veren Musk, elinde lavabo ile Twitter'a girdi.

Elon Musk lavaboyla Twitter binasında! resim: 1

ABD basınında yer alan haberlerde, Musk'ın sosyal medya platformunu satın alma işlemi için yaklaşık 13 milyar dolarlık finansmanı sağlayan bankaların kredi anlaşmasına son şeklini vermeye hazırlandığını bildirilmişti.

Elon Musk, Twitter'a yeniden talip olduElon Musk, Twitter'a yeniden talip olduElon Musk, sosyal medya platformu Twitter'ı satın alma anlaşmasından çekilme kararını değiştirerek, Twitter'a yeniden satın alma teklifinde bulundu.

 

Etiketler Elon Musk Tesla Twitter
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorumlar
Kalan Karakter 800