EGM polis atama tarihi açıklandı mı? Tayinleri ne zaman açıklanacak?

Son günlerde atama bekleyen polis adayları tayin açıklaması ile ilgili Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından yapılacak duyuruyu bekliyor. ”Peki atama tarihi açıklandı mı? Detaylar işte sizlerle...

Güncelleme:

Polis atama tarihi açıklandı mı?

2024 yılı polis tayin atama sonuçları, binlerce polis memuru tarafından merak konusu olurken, atama bekleyen adaylar “Polis tayinleri ne zaman açıklanacak?  Polis tayini açıklama tarihi açıklandı mı? Sonuçlara nasıl ulaşılabilir?” soruların yanıt aramaya devam ediyor. Atama sonuçlarının ne zaman açıklanacağı adayların gündeminde büyük bir yer kaplamış olsa da. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) 2024 yılı polis tayin sonuçları ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Fakat, Polis atama sonuçları, geçtiğimiz sene içerisinde “9 Haziran” da  açıklanmıştı. Bu neden dolayı 2024 Polis atama sonuçlarının haziran başında açıklanması tahmin ediliyor.

Sonuçlar nasıl öğrenebilir?

Polis tayin sonuçlarının ne zaman açıklanacağı adayların gündeminde büyük yer kaplamaya devam ederken, polis ataması bekleyen adaylar, polis tayin sonuçları nasıl öğrenilebilir? Sorusuna yanıt arıyor. Bu soruya kısaca şu şekilde yanıt verebiliriz;

Emniyet şark tayin sonuçları, başvuruda bulunan polislerin cep telefonuna SMS aracılığıyla gönderilecektir. Ayrıca, POLNET sistemi üzerinden de ilan edileceği bilgisi verildi.

Ataması yapılan personel POLNET sisteminden kullanıcı adı ve şifresini girerek atama bilgisini öğrenebilir.

Ayrıca, 2. Sınıf, 3. Sınıf ve 4. Sınıf emniyet müdürü ile emniyet amiri rütbelerindeki personelin atama ve yer değiştirme işlemleri ise Yüksek Değerlendirme Kurulu toplantısının tamamlanması ile yapılacaktır. Yüksek Değerlendirme Kurulunun çalışmalarının sonraki haftalarda gündeme geleceği bilgisi verildi.

Yorumlar
Kalan Karakter 800