DSİ personel alımı: Başvuru şartları ve tarihleri neler?

DSİ tarafından yapılan duyuruda personel alımı yapacağı bilgisi yer aldı. Bunun beraberinde adaylar başvuru şartlarını ve tarihlerini merak ediyor.

Güncelleme:

Devlet Su İşleri, belli kadrolarda personel alımı yapacağını duyurdu. Personel alımına ilişkin detaylar ise başvurmak isteyen adaylar tarafından merak ediliyor. Personel alımına ilişkin başvurusu olumlu olan kişilerin en düşük maaşları 49 bin 748 TL ve en yüksek maaş ödemesini ise 74 bin 622 TL olarak açıkladı.

Personel alımlarının hangi kadrolarda yapılacağı ise haberi merakla bekleyen kişiler tarafından araştırılıyor. Peki, personel alımı yapılacak kadrolar, başvuru şartları neler ve tarihleri ne zaman? İşte, merak edilen o detaylar...

DSİ tarafından belli kadrolarda personel alımı

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ), en düşük 49 bin 748 TL ve en yüksek 74 bin 622 TL maaş ödemesi ile personel alımı yapacağını duyurdu. Bunun beraberinde personel alımı yapılacak olan kadrolar ise belli oldu.

DSİ personel alımı: Başvuru şartları ve tarihleri neler? resim: 0

657 sayılı devlet memurları kanununun 48. maddesinde yer alan şartlar içinde Kıdemli CBS Yazılım Geliştirme Uzmanı, Sistem Uzmanı, Ağ Uzmanı, İş Analisti ve Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı kadroları için personel alımı yapacağı bilgisini verdi. Başvuru şartları ve tarihleri konusunda da ayrıntılar netleşti. Belirtilen kadrolara başvurabilmek için KPSS'den en az 70 puan almak gerekiyor.

Başvuru nasıl yapılacak?

DSİ tarafından Kıdemli CBS Yazılım Geliştirme Uzmanı, Sistem Uzmanı, Ağ Uzmanı, İş Analisti ve Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı kadrolarına alım yapılacak. Belirtilen kadrolara başvurabilmek için en az 70 puan KPSS şartı aranıyor. E-devlet, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım bölümleri üzerinden başvuru yapılabilecek.

Başvuru tarihleri 18 Eylül 2023 tarihinde başlayarak, 29 Eylül 2023 tarihine kadar başvurulabilecek. Adaylardan mesleki tecrübe sürelerinde lisans mezuniyeti şartı aranıyor. Bunun yanı sıra SGK hizmet dökümü, her bir kadro için mesleki tecrübe ve deneyimi gösteren belge ve içerisinde iş tecrübesinin anlatıldığı detaylı bir özgeçmiş belgeleri de aranıyor. Başvurmak isteyen adaylar belirtilen tarihler aralığında başvurabilecek.

Yorumlar
Kalan Karakter 800