Citroen C3 ELLE Türkiye'de! İşte özellikleri...

Citroen ve ELLE markaları arasındaki işbirliği C3'teki sınırlı özel seri, Citroen C3 ELLE ile devam ediyor. İşte Citroen C3 ELLE özellikleri…

Güncelleme:

Citroen'den yapılan açıklamaya göre, Citroen, ELLE ile olan işbirliğine yeni C3 ELLE adındaki sınırlı özel seri ile devam ediyor. Citroen'den yapılan açıklamaya göre, Citroen, ELLE ile olan işbirliğine yeni C3 ELLE adındaki sınırlı özel seri ile devam ediyor.

Citroen C3 ELLE satış fiyatı

Siyah şerit üzerine sade beyaz harflerle "1945'ten Beri Ve Sonsuza Dek" imzasını atarak dikkati çekiyor. İki Fransız marka arasındaki ortaklık, "moda", "zarafet", "rahatlık" ve "sosyal" konular üzerinden kadınlara hitap etmeye yönelik ortak bir tutkudan doğdu.

Sürdürülebilir işbirliği kapsamında üretilen sınırlı adetteki Citroen C3 ELLE'in Türkiye satış fiyatı ise 681 bin 400 TL.

Grafik imza ile taze ve yeni renk paketi Citroen C3 ELLE, ELLE logosunun renklerine gönderme yaparak beyaz veya siyah olmak üzere iki tavan rengi seçeneğiyle standart olarak çift renk sunuluyor.

Citroen C3 ELLE Türkiye'de! İşte özellikleri... resim: 0

Citroen C3 ELLE renk seçenekleri

Siyah ve beyaz; kum, kutup beyazı, çelik gri, platin gri veya parlak siyah olmak üzere gövde renkleriyle kombine edilebiliyor. Yeni mat gümüş mavi renk paketi ile C3'ün çekiciliği vurgulanıyor.

Airbump ekleri, ızgaradaki far ekleri ve tavan etiketinin çevresini kaplayan renkli vurgular, Citroen C3 ELLE'in yeni renkleriyle uyum sağlıyor.

Kişiselleştirme iç mekanda devam ederken, yeni mat gümüş mavi renk paketi ile uyumlu bir ambiyans elde ediliyor. İki renkli Advanced Comfort koltuklarda ana döşeme olarak açık Prusya grisi kumaş kullanılırken sırtlıkların üst kısımlarında koyu mavi-gri tonlarında rüzgâr grisi ''alcantara'' kullanılıyor.

Etiketler Otomobil Citroen
Yorumlar
Kalan Karakter 800