Çalışan emeklilere de 5 bin lira ikramiye verilecek mi?

Çalışmayan emeklilere yönelik verilen 5 bin liralık ikramiyeden muaf tutulan diğer emeklilerle ilgili bir çalışmanın başlatıldığı iddia ediliyor. İşte detaylar...

Türkiye gazetesinde Yücel Kayaoğlu imzasını taşıyan bir haberde belirtildiğine göre, AK Parti yöneticileri, kamuoyundan gelen tepkiler üzerine harekete geçerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir kez daha bir araya geldi.

Parti temsilcileri, emekliler için hayata geçirilen uygulamayı değerlendirdiklerini ancak mevcut istisnaların olumsuz bir atmosfer yarattığını ifade ettiler. Bu çerçevede, emeklilere yönelik bir düzenleme yapılması ve bu avantajın sadece belirli bir kesime değil, tüm emeklilere sunulması önerisini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletti.

Habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu öneriyi olumlu karşıladı ve buna ek olarak, 5.000 lira tutarında bir miktarı tüm emeklilere verilmesi için çalışmaların başlatılmasını istedi. Eğer bu yönde bir karar alınırsa, çalışan emeklilere de ikramiye verilmesi için yasal bir düzenleme yapılması planlanıyor.
 
 
 

Etiketler İkramiye emekli
Yorumlar
Kalan Karakter 800