Büyük kaçakçılık operasyonu! Ticaret Bakanlığı paylaştı

Ticaret Bakanlığı, kaçakçılıkla mücadele kapsamında yapılan büyük operasyonları duyurdu. Gümrük Muhafaza ekipleri, iki farklı noktada suçlulara geçit vermedi.

Güncelleme:

   Ticaret Bakanlığı, X hesabından Gümrük Muhafaza ekiplerinin kaçakçılıkla mücadelelerini paylaştı. Mersin ve Ankara'da gerçekleştirilen operansyonlarda çok sayıda ticari eşya ile kıyılmış tütün ve makaron ele geçirildiği kaydedildi.

   Toplamda 252 milyon Türk Lirası değerinde kaçakçılığın önlendiğinin altını çizen Ticaret Banalığı, "Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda, Mersin’de yaklaşık 240 milyon Türk Lirası değerinde ticari eşya, Ankara’da yaklaşık 12 milyon Türk Lirası değerinde kıyılmış tütün ve makaron ele geçirildi. Gümrük Muhafaza ekiplerinin başarılı operasyonları sonucu toplamda 252 milyon Türk Lirası değerinde kaçakçılık önlendi" ifadelerini kullandı.

   Bakanlık gönderisinin altına bir kullanıcıdan gelen "Sn yetkililer, bilmem kaç milyon değerinde diye başlayan cümleler, eşeğin aklına karpuz kabuğu koymak gibidir. İnsanlar bu dil ile, kaçakçılığa özendirilmiş olur. Farklı bir yöntem bulmalısınız bence" yorumu dikkat çekti.

Yorumlar
Kalan Karakter 800