Burgan Bank Personel Alımlarına Başladı!

Burgan Bank, bünyesinde farklı kadrolara istihdam sağlamak üzere personel alımı yapılacağı duyurdu. İşte sizlerle Burgan Bank Türkiye bünyesine alımı yapılacak personel kadrosu ile ilgili bilgiler....

Güncelleme:

Personel Alımları Hangi Kadrolarda Yapılacak?

Burgan Bank Türkiye bünyesine alımı yapılacak personel kadrosu ve personel alımları ile ilgili bilgiler şu şekilde;

  1. Dijital Bankacılık Müşteri Temsilcisi

Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren lisans bölümlerinden mezun yada 4.sınıf öğrencisi, 7/24 vardiya sistemi ile çalışabilecek, Telefonda ikna ve iletişim yeteneği gelişmiş, İyi derecede bilgisayar kullanabilmesi gibi şartlar talep edilecektir.

  1. Network ve İletişim Yöneticisi – Uzaktan

Üniversitelerin Haberleşme, Bilgisayar, Elektronik veya Elektrik Mühendisliği bölümlerinden mezun, Büyük ölçekli ağ tasarımı, kurulumu, işletimi ve problem çözümünde en az 6 yıl deneyimli, TCP/IP, Switching & Routing, Wireless ve Network Management ürünlerine hakim ve kurulum/yönetim tecrübesine sahipsen (Cisco, Juniper), güvenlik altyapısı teknolojilerine hakim ve kurulum/yönetimi konusunda tecrübeliysen (Checkpoint, Fortinet, VPN, NAC, Web Proxy, IPS, SSL Visibility, 802.1x, vb.), Tercihen SD-WAN mimarisi konusunda tecrübeli olması gibi şartlar talep edilecektir.

  1. Ataşehir Şube Ticari Portföy Yöneticisi

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Bankaların Kurumsal /Ticari Satış bölümlerinde en az 5 yıl tecrübeli, Sözlü ve yazılı iletişim becerisi güçlü, Satış ve pazarlama teknikleri konusunda bilgi sahibi, Analitik düşünme yeteneğine sahip olması gibi şartlar talep edilecektir.

  1. Denizli Şube Ticari Bankacılık Portföy Yöneticisi

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Bankaların Kurumsal /Ticari Satış bölümlerinde en az 5 yıl tecrübeli, Sözlü ve yazılı iletişim becerisi güçlü, Satış ve pazarlama teknikleri konusunda bilgi sahip, Analitik düşünme yeteneğine sahip, MS Office paket programlarına hakim, Sözlü ve yazılı İngilizce dil bilgisine sahip olması gibi şartlar talep edilecektir.

  1. Nakit Yönetimi Yetkilisi – İstanbul

4 yıllık eğitim veren üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Tercihen nakit yönetimi ürünleri bilgisine sahip, Çok iyi derecede ingilizce bilgisine sahip, Microsoft Office programlarına hakim, Sözlü ve yazılı iletişim becerisi gücüne sahip olması gibi şartlar talep edilecektir.

Başvuru İşlemleri Nereye Yapılacak?

Yukarıda belirtilen ilanlarla ilgili daha kapsamlı bilgileri  https://www.kariyer.net/firma-profil/burgan-bank-turkiye-17959-8735 internet adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
Kalan Karakter 800