BofA'dan Türk bankaları için tahmin: 2 banka için 'düşük performans' notu

Bank of America Global Research, Türk bankaları için yeni tahminde bulundu. BofA iki banka için düşük performans notunu yineledi.

Güncelleme:

Bank of America Global Research, izlediği Türk bankaları için hisse başına kar tahminlerini ortalama yüzde 14 arttırdı ve hedef fiyatlarını güncelledi. İlgili raporda, "Akbank, Garanti, İş Bankası ve Yapı Kredi için 'AL' önerimizi sürdürüyoruz. Bu sırada, Halkbank ve Vakıfbank için kamu bankalarına yönelik 'düşük performans' notlarımızı tekrarlıyoruz" ifadelerine yer verildi.

ABD'nin en büyük ikinci bankası olan Bank of America (BofA), Türk bankalarının kar tahminlerini yüzde 14 artırarak, hedef fiyatlarını güncelledi. Banka, 2024'ü umut verici bir geçiş yılı olarak değerlendirirken, 2025 yılını da olumlu bir perspektifle beklediğini vurguladı.

Hedef fiyatları revize edildi

Bank of America Global Research, takip ettiği Türk bankaları için hisse başına kâr tahminlerini ortalama yüzde 14 artırdı ve hedef fiyatlarını revize etti. İlgili raporda, "Akbank, Garanti, İş Bankası ve Yapı Kredi için tavsiyemiz 'AL'. Bu arada, kamu bankaları Halkbank ve Vakıfbank için 'düşük performans' notlarımızı yineliyoruz" açıklaması yapıldı. 

ABD'nin en büyük ikinci bankası Bank of America (BofA), Türk bankaları için kâr tahminlerini yüzde 14 artırırken, hedef fiyatlarını da revize etti. Banka, 2024'ü umut verici bir 2025 yılı öncesinde geçiş yılı olarak gördüğünü belirtti. 

Etiketler banka
Yorumlar
Kalan Karakter 800