Black Friday 2023 indirimleri başlıyor! İşte Black Friday 2023 tarihi ve indirimleri...

Kasım ayı ile birlikte herkesin gözü indirimlerde. Peki, black friday 2023 indirimleri ne zaman? Efsane Cuma ne zaman başlıyor?

Güncelleme:

Kasım ayı ile birlikte herkesin gözü indirimlerde. Büyük işletmeler yıl içerisinde belirledikleri ve hedefledikleri rakamlara ulaşmak için kasım ayını bekliyorlar. Çünkü kasım ayında adeta indirim konusunda patlama yaşanıyor. Peki, black friday 2023 indirimleri ne zaman? Efsane Cuma ne zaman başlıyor?

Bu yıl için baktığımızda efsane cumanın yani black friday’in kasım aynın son haftasında yani 24 kasımda olacağını görüyoruz. 24 Kasım Cuma günü 00:00’da başlayacak olan indirimler ile birlikte birçok marka ve e – ticaret sitesinde önemli indirimler görmeye başlayacağız.  Sıcak fırsatların tüketicinin karşısına çıkacağı bu indirim döneminde alışveriş yaparken de dikkatli olmak gerekir.

Efsane Cuma indirimleri ne zaman başlıyor? Ne zaman bitiyor?

Efsane Cuma indirimleri 24 kasım Cuma günü başlıyor. Genel olarak 24 saat sürmesi beklenen bu indirimlere gösterilen yoğun ilgi nedeniyle bazı işletmeler 3 – 4 gün devam edebilmekte. Özellikle büyük Pazar yerlerinde bu indirim günlerinin uzatıldığına, en kötü ihtimalle hafta sonunun tamamının bu indirimlere katıldığına sıklıkla şahitlik ediyoruz.

Black Friday 2023 indirimleri başlıyor! İşte Black Friday 2023 tarihi ve indirimleri... resim: 0

Migros, Trendyol, N11, Hepsiburada gibi devlerin katıldığı black friday indirim günlerinde alışveriş yaparken mağazaların son 30 günlük fiyatlarına bakmakta fayda var. Değeri şişirilen ve ardından indirim olarak tekrar düşürülen ürünlere dikkat etmek gerekir.

Yorumlar
Kalan Karakter 800