Bitcoin'de 30 bin dolar öngörüsü

Kripto para borsası BitMEX'in kurucusu Arthur Hayes Bitcoin'in Haziran ayına kadar 30 bin dolara çekilebileceği öngörüsünü paylaştı.

Kripto para borsası BitMEX'in kurucusu Arthur Hayes, Bitcoin'in Haziran ayına kadar 30 bin dolara çekilebileceği öngörüsünü paylaşırken, Bitcoin son 24 saatte yüzde 3,5 değer kaybederek 41 bin dolar seviyelerine geriledi.

 Hayes, kendi blogunda yayınladığı  değerlendirmede, Bitcoin'in teknoloji hisseleriyle korelasyonunun rekor seviyeye ulaştığına dikkat çekerek, bu durumun kripto paranın değerinin düşmesine neden olacağını kaydetti ve yaşanan tablonun kripto paranın değerinin Haziran ayına dek 30 bin dolara çekilebileceğinin işareti olabileceğini belirtti.

Hayes, blogunda yayımladığı bir mesajda aynı dinamiğin Ether'i 2 bin 500 dolara çekebileceğini belirtti. Hayes iki kripto parada da Haziran ayına dek çöküş satın aldığını belirtirken genel anlamda kriptolar için uzun pozisyonda olduğunu savundu.

Herkesin bilmesi gereken kripto kelimeler Bu yıl herkesin bilmesi gereken kripto kelimeler:

 

Büyük kripto para soygunu! Hacklendi...Blockchain şirketi Ronin, bilgisayar korsanlarının, sistemlerinden yaklaşık 625 milyon dolar değerinde kripto para çaldığını açıkladı.

 

Etiketler Bitcoin kripto
Yorumlar
Kalan Karakter 800