Bir sigara grubuna daha zam geldi! En ucuzu 42 TL oldu

JTİ, BAT, Philip Morris ve Imperial Tobacco'nun ardından bugün itibarıyla başka bir sigara grubuna daha fiyat artışı uygulandı. Bu son zamla birlikte TT'nin en uygun sigarasının fiyatı 42 TL seviyesine yükseldi.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından yeni bir sigara fiyat artışı duyurdu ve böylece zam uygulanmayan tek bir sigara grubunun bile kalmadığını belirtti. Dündar'ın paylaştığı verilere göre, TT grubuna ait en yüksek fiyatlı sigara 53 liraya çıkarken, en düşük fiyatlı sigara 42 lira oldu.

3 Kasım'da yapılan son fiyat artışıyla birlikte BAT grubuna ait en uygun fiyatlı sigara 48 TL'ye yükselmişti ve en pahalı sigara ise 60 TL'ye çıkmıştı. Ancak 7 Kasım'da Philip Morris grubu da zam alarak en pahalı sigarasını 65 lira, en ucuz sigarasını ise 52 lira seviyesine taşımıştı.

Son olarak, 9 Kasım'da Imperial Tobacco'ya yapılan zammın ardından, en pahalı sigara 57 lira fiyatla satılır hale gelirken, en ucuz sigara 45 lira seviyesine çıktı. Bu artışlarla birlikte tüm sigara gruplarında fiyat yükselişleri yaşandı.

Etiketler Zam sigara
Yorumlar
Kalan Karakter 800