Bilim kurgu serisinin devamı Dune 2 daha erken bir tarihte geliyor!

Efsanevi bilim kurgu serisinin devam filmi olan Dune 2'nin vizyon tarihi değişti. Beklenenden daha yakın bir tarihte geliyor!

Dune serisi, ilk filmiyle sinemaseverleri etkisi altına almıştı ve şimdi gözler, serinin devam filmine çevrildi. Başlangıçta, Dune 2'nin 3 Kasım 2023'te vizyona gireceği planlanıyordu, ancak küçük bir değişiklik yapıldı.

Beklenen bilim kurgu filmi, ilk duyurulduğunda 15 Mart 2024'e ertelenmişti. Şimdi ise yetkililer, yeni bir vizyon tarihi açıkladılar. Her şey yolunda giderse, film 1 Mart 2024'te izleyiciyle buluşacak. İki hafta kadar bir süreç, belki uzun bir bekleyişin ardından, ancak kesinlikle değer.

Romandan uyarlandı

Hatırlanacağı üzere Hollywood'u sarsan büyük bir grev yaşanmıştı. Sonunda grevin sona ermesiyle birlikte sinema dünyası yavaş yavaş normale dönmeye başlıyor. Başrollerde Timothée Chalamet ve Zendaya'nın yer aldığı bu serinin senaryosu, Amerikalı yazar Frank Herbert'ün çok satan romanından uyarlandı. 

Bilim kurgu serisinin devamı Dune 2 daha erken bir tarihte geliyor!  resim: 0

İlk filmde olduğu gibi, ikinci filmde de Zendaya, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Charlotte Rampling ve Stephen McKinley Henderson gibi ünlü isimler yer alacak. Yönetmen koltuğunda ise yine Denis Villeneuve bulunacak.

Frank Herbert'in klasik bilim kurgu kitabından uyarlanan filmde Timothée Chalamet, yeniden Paul Atreides karakterini canlandıracak. Ayrıca, Austin Butler, Léa Seydoux, Souheila Yacoub ve Florence Pugh gibi isimler de yeni filmde izleyicilerle buluşacak. (Shiftdelete)
 
 
 

Etiketler dizi
Yorumlar
Kalan Karakter 800